Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Το Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας καταδικάζει

ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Καταδικάζουμε το δολοφονικό χτύπημα μιας άνανδρης ομάδας, θρασύδειλων φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, τα μεσάνυχτα στις 12 Σεπτέμβρη σε εργάτες, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και των ταξικών σωματείων της Ν/Ζώνης.

Το χτύπημα σε πρωτοπόρους αγωνιστές καθρεφτίζει το μίσος της Χρυσής Αυγής, για τους εργάτες, για τη φτωχολογιά, για τους ανέργους. Είναι αυτοί που πριν ένα μήνα, μες στο κατακαλόκαιρο, απειλούσαν ότι το απόστημα των αγώνων και του ΠΑΜΕ, πρέπει να σπάσει στη Ζώνη. Την ίδια στιγμή που ψηφίζουν με χέρια και με πόδια τις φοροαπαλλαγές στα μονοπώλια και τους εφοπλιστές.

Αποδείχτηκε ότι τα ανδρείκελα του φασισμού, της Χρυσής Αυγής, αποτελούν την «σιδερένια γροθιά» του κεφαλαίου. Οι φασίστες θέλουν να γίνει όλη η Ελλάδα μία Μανωλάδα. Βάζουν πλάτες για να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα. Γι' αυτό απειλούν μόνο τους εργάτες ενώ στ' αφεντικά κάθονται σούζα.

Οι εργαζόμενοι έχουν αστείρευτη δύναμη όχι μόνο να σαρώσουν αυτές τις συμμορίες αλλά να ανατρέψουν όλη την αντεργατική λαίλαπα.

Κανείς μόνο του στην κρίση. Κανείς μόνος του στις επιθέσεις των νταήδων της εργοδοσίας. Οι εργαζόμενοι πρέπει οργανωμένα να τους αντιμετωπίσουν, να τους απομονώσει. Να τους τοποθετήσουν εκεί που πραγματικά τους ανήκει, στο περιθώριο. Να κόψουν το χέρι σε κάθε δειλό που θα τολμήσει να το απλώσει σε εργάτη και στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.