Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δυστυχώς τόσα χρόνια οι ίδιες "καραμέλες"...

  • Aναγνώστης της efimerida-sporades σχολιάζει την ανακοίνωση (κλικ) της επιτροπής Παιδείας Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ:
Δυστυχώς τόσα χρόνια οι ίδιες "καραμέλες" που μας έφτασαν στα μαύρα αυτά χάλια.

Για ποιούς κοινωνικούς αγώνες μιλάμε; Της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κι ΑΠΑΤΗΣ; Αυτές τις απεργίες, που όλοι πάνε για καφέ και διακοπές κι όλοι τις περιμένουν για να "αράξουν" και να λένε πάλι τα ίδια και τα ίδια; 

Κι αφού πούνε τον πόνο τους, μετά οι τυχεροί, οι οποίοι έχουν το "μαύρο" χρήμα και τα εισοδήματα από δουλειές, που είναι γραμμένες σε ονόματα συγγενών, που δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν "αντισταθεί" και το παίζουν και σωτήρες, ενώ οι κακόμοιροι που έχουν μόνο ένα μισθό, άντε και κανένα ιδιαίτερο, να σφίγγονται κι άλλο στη μέγγενη; 

Αλλά τι τους νοιάζει τους υπόλοιπους "αγωνιστές"; 

Αυτοί εκτελούν σαν λοβοτομημένα όργανα τις εντολές που έρχονται από τα αθέατα κέντρα του εξωτερικού και χρησιμοποιούν τη μάσκα της "αντίστασης" με σκοπό να αποπροσανατολίζουν συνέχεια τους Έλληνες και να τους κάνουν να χάνουν όσο περισσότερο γίνεται ότι τους απέμεινε είτε υλικό, οικονομικό, είτε απόθεμα ψυχής και ιδεολογίας, ώστε να απελπίζονται και να μην μπορούν να αντιστέκονται πια.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση των δασκάλων και καθηγητών, αν ήταν δυνατόν να μην μπουν στις τάξεις κι όλο το χρόνο, τα αφεντικά των "σωτήρων αγωνιστών" θα έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση!!!

Έτσι! Αφήστε τα Ελληνόπουλα «στραβά», να πηγαίνουν στις καφετέριες, να μορφωθούν! Να κάνουν καταλήψεις όταν εσείς κουράζεστε από τον πολύ "αγώνα" κύριοι σωτήρες, για να μην ανοίξουν κατά λάθος οι αίθουσες για μάθημα!

Ο αγώνας που προτείνετε είναι άλλος ένας τρόπος για μεγαλύτερη αμορφωσιά και χαϊβανοποίηση!
Πολύ πριν κλείσει το κράτος τα σχολεία τα κλείσαν οι "απεργίες" και οι "καταλήψεις".
Είναι πολλά χρόνια κλειστά τα σχολεία!!!! Απλά τώρα θα...
κλείσουν κι επίσημα, για να ξυπνήσουμε, επιτέλους, πριν χάσουμε τα παιδιά μας μέσα από τα χέρια μας. Όσα απέμειναν δηλαδή!

Οι δάσκαλοι που ανέστησαν την Ελλάδα κι έβγαλαν ήρωες δεν έκαναν απεργίες!
Οι καθηγητές που έδωσαν δύναμη στην καρδιά και το πνεύμα του Έλληνα μέσα στους αιώνες δεν έκαναν απεργίες!
Γι' αυτό και η Ελλάδα ζει και βασιλεύει αιώνες τώρα. Από τότε που η διδασκαλία έχασε τον ιερό χαρακτήρα της κι έγινε βιομηχανία παραγωγής χρήματος και φυτώριο δημοσιοϋπαλληλικού βολέματος χάσαμε σχεδόν τα πάντα. Χάσαμε την παιδεία κύριοι σωτήρες. Την παιδεία που είναι πολυτιμότερη της εκπαίδευσης!

Και θα συνεχίσει η κατρακύλα εάν οι λίγοι που απέμειναν δεν αγωνιστούν με τον τρόπο που ξέρουν να σώσουν ότι απέμεινε. 
Κι έχουν απομείνει πολλά. 

Παρόλες τις προσπάθειες ισοπέδωσης των πάντων υπάρχουν Έλληνες δάσκαλοι που αντιστέκονται αληθινά, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!!!

Με το πνεύμα! Mέσα στην τάξη με καθημερινό "πόλεμο". Εκεί κερδίζονται οι αγώνες του παρόντος και του μέλλοντος!

6 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ -ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

    ΜΟΝΤΟΝΙΚΟΥ ????

    ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ

    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ????

    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ????

    ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ??? ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ???

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ???

    ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ

    ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ .
    Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

    ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ


    ΠΙΤΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εκπαιδευση την διαλυουν κομματα,τα κομματα που ειναι κυβερνηση,σημερα και παλαιοτερα και παιρνουν αποφασεισ για την τυχη τησ.Τα υπολοιπα κομματα δεν ειναι κυβερνηση για να αποφασιζουν.οι κυβερνησεισ επιβαλουν τισ αποψεισ τουσ καιεχουν την ευθυνη του αποτελεσματοσ. Μου αρεσε πολυ αυτο μετισ ποδιεσ,ξερεισ τωρα με την δια βιου μαθηση μπορεισ να γραφτεισ σε καποια σχολη και να την ξαναφορεσεισ αφου τοσο πολυ σου αρεσε,Δυστυχοσ ξεχασεσ την παιδαγωγικη βεργα που τοσο μασ αρεσε και την βρισκαμε τρελα

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΙΑ????
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.
      "Τα υπολοιπα κομματα δεν ειναι κυβερνηση για να αποφασιζουν.οι κυβερνησεισ επιβαλουν τισ αποψεισ τουσ καιεχουν την ευθυνη του αποτελεσματοσ." ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?
      ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ !!!
      ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΑΞΕΙ!

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΙΔΙΗΤΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.. ΕΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ....,ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΣΟΔΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ,ΤΑ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΡΙΣΗ...ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ,Η ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ.
    ΤΟ ΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ "ΑΞΙΑ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ, ΑΟΚΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΟΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.