Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η λιτότητα και η ύφεση εκτρέφει το αυγό του φιδιού

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΥ
  •  "Ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε δημοκρατική και αντιφασιστική επαγρύπνηση"
Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξανδρος Μιχ. Μεϊκόπουλος, σχετικά με τα σημερινά γεγονότα που αφορούν την Χρυσή Αυγή, δήλωσε:
«Η δολοφονία του νέου, αντιφασίστα, Παύλου Φύσσα στη Νίκαια από μέλη της Χρυσής Αυγής, ήταν το έναυσμα για να αρχίσει η οργανωμένη πολιτεία, έστω και καθυστερημένα, να αντιμετωπίζει την Χρυσή Αυγή, ως μόρφωμα εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε σωρεία αξιόποινων πράξεων και φόνων αθώων πολιτών, Ελλήνων και ξένων.
Το σύνταγμα και το νομικό οπλοστάσιο της χώρας είναι επαρκή για...
την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων και η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη, να επιτελέσει το έργο της μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια.
Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, πέρα από τη νομική αντιμετώπιση που αφορά τη δικαιοσύνη, έχει και βαθειά πολιτικό χαρακτήρα.
Ο αγώνας για το βάθεμα και τη διεύρυνση των δημοκρατικών θεσμών, ενάντια στη μνημονιακή πολιτική που παράγει φτώχεια, ανέχεια και ανεργία, είναι η ασπίδα προστασίας μιας σύγχρονης δημοκρατικής κοινωνίας απέναντι στο φασισμό και την ακροδεξιά.
Η ουσιαστική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και του εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, είναι μέρος της πάλης για την ανατροπή των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών. Η λιτότητα και η ύφεση εκτρέφει το αυγό του φιδιού.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε δημοκρατική και αντιφασιστική επαγρύπνηση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.