Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθήματα μουσικής στη Σκόπελο

Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα μουσικής αρχίζουν το Οκτώβριο με δασκάλα την Κατερίνα Καραγιάννη.
Η Κατερίνα Καραγιάννη ξεκίνησε τις σπουδές της στο Εθνικό Ωδείο στη Αθήνα, όπου έμεινε για ένα χρόνο και τελείωσε όλη τη θεωρία. Στη συνέχεια και για 8 χρόνια παρακολούθησε μαθήματα μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Ιωνίας στο Βόλο. Εκεί πήρε όλα τα ανώτερα θεωρητικά πτυχία όπως αρμονία, αντίστιξη και φούγκα, αλλά και μπουζούκι και ταμπουρά.

Συμμετείχε σε χορωδίες σαν mezzo soprano, έπαιξε σε όλες τις μαθητικές συναυλίες, δίδασκε για 7 χρόνια στο ωδείο «Φραντς Λιστ» στο Δήμο Μηλέων καθώς...
επίσης και στο δημοτικό ωδείο Ν. Ιωνίας.

Συμμετείχε στη φιλαρμονική ορχήστρα της Νέας Αγχιάλου και κατά διαστήματα έπαιζε και τραγουδούσε σε ταβερνάκια, μπουάτ και σε μεγάλα ξενοδοχεία του Βόλου.
Τα τελευταία χρόνια είναι και πάλι στη Σκόπελο διδάσκοντας μουσική και μεταδίδοντας στα νέα παιδιά την θεωρητική και πρακτική της κατάρτιση που απέκτησε κατά τα 9 χρόνια σπουδών της.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και να μάθουν κάποιο όργανο μπορουν να επικοινωνήσουν με την Κατερίνα στα τηλέφωνα:
24240 22625
6983 719 485 (W.U.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.