Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου: Νέα χρονιά / Νέα λέσχη

Τα εγκαίνια της νέας Λέσχης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Σκοπέλου, η επίσημη εγκατάστασή του από τον Δήμο Σκοπέλου με την υπογραφή εγγράφου παράδοσης – παραλαβής του χώρου και Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χθες και ακολούθησε μια όμορφη γιορτή με προσκοπικά τραγούδια και μπουφέ.
Μετά τον Αγιασμό που τέλεσε ο π. Ευάγγελος, η Κατερίνα Παναγιωταρά εξήγησε στους παρευρισκόμενους τις αρχές του Προσκοπισμού και τις εμπειρίες της από τα 6 χρόνια παραμονής της στην ομάδα...
Η αρχηγός του Συστήματος Ελεάνα Μαυραντή αναφέρθηκε στην “σπίθα που άναψε πριν 6 χρόνια και έγινε φωτιά”, ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν όλα...
αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του Προσκοπισμού στη Σκόπελο, ενώ για τη νέα λέσχη ευχαρίστησε την κα Δημ. Ρέκκα για την ιδέα που είχε και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για την στέγαση των προσκόπων.
Παίρνοντας τον λόγο η κα Ρέκκα είπε στους προσκόπους «...καλορίζικη η νέα σας λέσχη, την οποία κανείς δεν θα τολμήσει πια να σας την πάρει... Σας εύχομαι σε αυτό τον χώρο να δείτε τα παιδιά να είναι λυκόπουλα και πρόσκοποι...» ενώ, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, παρέδωσε στην αρχηγό του Συστήματος και την κάλεσε να το υπογράψει, το έγγραφο παράδοσης – παραλαβής του κτιρίου το οποίο έγραφε:
"Στη Σκόπελο σήμερα 28 Σεπτεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γεώργιος Μιχελής εγκαθιστώ δια του παρόντος το 1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου μας..."
Η υπογραφή της παραλαβής συνοδεύτηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα και ακολούθησε μια όμορφη γιορτή...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΌ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΎΣΗ ,ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΆΚΙΑ!!!! ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.