Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Tα ΕΛ.ΤΑ. Υποστηρικτής της Aegean Regatta 2013

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, επίσημος Υποστηρικτής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της Aegean Regatta 2013, σαλπάρουν αυτό το καλοκαίρι για Λέσβο, Λήμνο, Σκύρο και Σκόπελο, στηρίζοντας έμπρακτα το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Βορείου Αιγαίου. 
Τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν σε όλη τη  διαδρομή της Aegean Regatta 2013, διαθέτοντας σε κάθε σταθμό του αγώνα (Λέσβο - Λήμνο - Σκύρο - Σκόπελο) ειδικά αναμνηστικά προϊόντα, με φιλοτελική και συλλεκτική αξία. 
Κατά τον πανηγυρικό εορτασμό της εκκίνησης της Aegean Regatta 2013 από το Μόλυβο της Λέσβου, στις 18 Αυγούστου 2013, τα ΕΛΤΑ θα εκδώσουν, σε αριθμημένα τεμάχια, Ειδικό Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου που θα διατίθεται σε όλους τους «σταθμούς» των Πανελλήνιων Ιστιοπλοϊκών Αγώνων της Aegean Regatta 2013.
Στις 23 Αυγούστου 2013, ημέρα λήξης της Aegean Regatta, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία  θα κυκλοφορήσουν σετ τεσσάρων Ειδικών Αναμνηστικών Φακέλων με παραστάσεις από τα νησιά «σταθμούς» της διαδρομής του αγώνα, οι οποίοι θα έχουν επικολλημένο γραμματόσημο και θα είναι σφραγισμένοι με ειδική αναμνηστική σφραγίδα από κάθε προορισμό του Ιστιοπλοϊκού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.