Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Βάρκες στους κήπους μου» στο Mercurius Gallery Bar

Εγκαίνια της έκθεσης της Γεωργίας Κοκκίνη, με τίτλο «Βάρκες στους κήπους μου» θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στο Mercurius Gallery Bar.
Η Γεωργία Κοκκίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα στην Ιαπωνική σχολή ζωγραφικής. Στη Ρώμη όπου και έζησε ασχολείται καταρχήν με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων ζωγραφίζοντας αναγεννησιακά σχέδια σε μετάξι. Αργότερα κάνει πρακτική εικονογραφίας στη σχολή του Μουσείου Μπενάκη. Πραγματοποιεί εκθέσεις κυρίως στην Ιταλία. Εγγράφεται στη σχολή διακοσμητικών Τεχνών του San Giacomo Ρώμης, όπου αποφοιτά, έχοντας καθηγητές τους Luigi Bruno και Marcello Ridolfi. Εν συνεχεία γνωρίζεται με το διάσημο Ισπανό ακουαρελίστα Pedro Cano, τον οποίο μέχρι σήμερα ακολουθεί σε σεμινάρια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, πραγματοποιώντας συγχρόνως επιτόπιες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.
Η έκθεση θα είναι ανοικτά καθημερινά από 19.00 - 24.00 μέχρι 27 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.