Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί...

Ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων για την υποδοχή της Ρεγκάτας του Αιγαίου στο νησί μας.
Ιδιαίτερα, την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Αιγαίου, την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας, τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Hellenic Seaways και ΑΝΕΣ, το Γραφείο Εθελοντών του Δήμου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου, το Λιμεναρχείο Σκοπέλου και τον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Καλά είναι ο Δήμος Σκοπέλου να πει και ένα εύγε στην ομάδα του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. που θαλασσοδάρθηκε καταλαμβάνοντας την 5η θέση από τα 86 σκάφοι που συμμετείχαν . Καθώς επίσης και την 5η θέση από τα 30 σκάφοι στην κατηγόρια , αφήνοντας πίσω μεγαθήρια με χορηγούς εταιρίες κολοσσούς με πληρώματα επαγγελματίες και όχι μόνο .
    Εύγε στα παιδιά που κράτησαν την σημαία της Νήσου Σκοπέλου ψηλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.