Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συνταξιοδοτήθηκε η Σπυριδούλα Καρβέλη

Συνταξιοδοτήθηκε και αποχωρεί από το στελεχικό δυναμικό του Δήμου Σκοπέλου η διευθύντρια διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών Σπυριδούλα Καρβέλη, ενώ παρέστη για τελευταία φορά στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε πριν λίγες μέρες και στο οποίο ήταν γραμματέας για πολλά χρόνια.
Η Σπυριδούλα Καρβέλη προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Δήμο Σκοπέλου για 29 χρόνια. Ξεκίνησε από την κοινότητα της Γλώσσας το 1984, το 1999 μεταφέρεται στον Δήμο Σκοπέλου, το 2002 γίνεται προϊσταμένη και από το 2008 διευθύντρια διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών.
Μιλώντας γι΄ αυτή την αποχώρηση ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής είπε:
«Συνεργάστηκα με την Σπυριδούλα σαν δημοτικός σύμβουλος και τα τελευταία 2.5 χρόνια σαν δήμαρχος και οφείλω να πω ότι η βοήθεια της ήταν πολύτιμη. Η κα Καρβέλη είναι άριστη γνώστης όλων των θεμάτων του Δήμου μας και με την μεγάλη εμπειρία της έδινε λύσεις… Η απουσία της θα στοιχίσει στο Δήμο…»
Πάντως πολλοί, που λένε ότι γνωρίζουν, υποστηρίζουν ότι η Σπυριδούλα, που σήμερα είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας, θα επιστρέψει, από άλλο πόστο, στον Δήμο σε ένα περίπου χρόνο...