Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πολιτιστική Εβδομάδα Αλοννήσου

Ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου διοργανώνει από 3-8 Σεπτεμβρίου «Πολιτιστική Εβδομάδα» με Θέατρο, Χορό και Μουσική στον υπαίθριο χώρο των Κερκίδων του Δήμου.
Στις 3 Σεπτεμβρίου η ομάδα κουκλοθέατρου “Φτου ξελευτερία” θα παρουσιάσει την παράσταση “Γιατί φυσάει ο άνεμος… στην Αλόννησο”, ένα δίωρο δραστηριοτήτων με ζωγραφική, δακτυλομπογιές, παιχνίδια και παράσταση κουκλοθέατρου.
Έναρξη 9 μ.μ. / Γεν. Είσοδος: 5 ευρώ.
Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου το...Θεατρικό Εργαστήρι του Συλλόγου θα παρουσιάσει την επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Το Πανηγύρι” του Δημήτρη Κεχαΐδη.
Έναρξη 9 μ.μ. / αντί εισιτηρίου τρόφιμα για το...
κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου ή 2 € για τις ανάγκες του θεατρικού εργαστηρίου.
Η Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει μια ξεχωριστή συναυλία σε ρυθμούς έντεχνου και ροκ με τους Φίλιππο Πυργέλη / κιθάρα και φωνή, Δημήτρη Καρακώστα, πλήκτρα, Ηλία Τουφεξή, βιολί.
Έναρξη 9 μ.μ. / Γεν. Είσοδος 1 € για την ενίσχυση του Πολιτιστικού.
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε και θα χειροκροτήσουμε την Χορευτική Ομάδα της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας “Ίωνες”.
Έναρξη 8.30 μ.μ. / Είσοδος ελεύθερη.
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η Πολιτιστική Εβδομάδα κλείνει με μια συνταγή γνωστή, διάσημη και επιτυχημένη... «Βραδιά Τυρόπιτας Αλοννήσου!
Έναρξη 8.30 μ.μ. / Είσοδος ελεύθερη.

2 σχόλια:

  1. Καλές επιτυχίες σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο όμορφο νησί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τώρα που φύγαμε οι εκδηλώσεις? Μόνο για τους ντόπιους είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.