Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αγρυπνιά στον Άγιο Φανούριο στη Σκόπελο

Πολλοί πιστοί, κρατώντας στα χέρια τους σπιτικές φανουρόπιτες, παραβρέθηκαν χθες στην αγρυπνιά* που έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου στη Σκόπελο, το οποίο χτίστηκε το 1995 από τη Σοφία Ξηρογιάννη και τη Σταματίνα Πετροπούλου.
Μετά το τέλος της λειτουργίας, προσφέρθηκαν γλυκά από την οικογένεια Ξηρογιάννη και γεύτηκαν όλοι τις...
παραδοσιακές φανουρόπιτες.
Σήμερα το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική Θεία λειτουργία για να τιμηθεί ο Άγιος Φανούριος, ένας από τους πιο αγαπητούς άγιους σε όλο τον ελληνικό λαό, που πολλοί έχουν συνδυάσει τη μνήμη του με φανερώματα και τον θεωρούν ως τον άγιο που φανερώνει χαμένα αντικείμενα ή κρυμμένα μυστικά. Και τούτο γιατί ο άγιος έγινε γνωστός από την φανέρωση της εικόνας του.
* Για 5η συνεχή χρονιά η εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» παραβρίσκεται στην αγρυπνιά για τον Άγιο Φανούριο... Να είμαστε και του χρόνου..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.