Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δημιουργία Περιφερειακού Λ. Τ. Βορείων Σποράδων

Δήλωση της επικεφαλής της ΑΚΠΣ Αναστασίας Φιλαρέτου:
«Είχαμε διαβάσει το σχέδιο νόμου περί Αναδιάρθρωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και είχαμε παρακολουθήσει τη δημόσια διαβούλευση. Με την ψήφιση του Νόμου 4150 στις 29 Απριλίου του 2013 και συγκεκριμένα γνωρίζοντας το άρθρο 42 (δες ΥΓ) του Κεφαλαίου Ι’ περί Ανάπτυξης Εθνικού Λιμενικού Συστήματος, υποβάλαμε σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αλλά και στον νομικό μας σύμβουλο κ. Παπαρίζο αίτημα για έγκαιρη ενημέρωση και οργάνωση για την σύσταση ΑΕ σε περιφερειακό επίπεδο.
Έτσι υπερψήφισαμε τo 7o θέμα της συνεδρίασης του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου της Παρασκευής 23 Αυγούστου, σχετικά με την κατ’ αρχήν απόφαση δημιουργίας Περιφερειακού Λιμενικού Ταμείου Βορείων Σποράδων και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας δια της συγχωνεύσεως των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, κλπ.
Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση προτείναμε και έγινε αποδεκτό, εκτός από τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Πλωμαρίτη και τον κ. Χαδούλη ως σύμβουλο, να μετέχει των προσπαθειών και των συζητήσεων και επιτροπή του ΔΛΤ Σκιάθου. Η επιτροπή αυτή ορίστηκε τριμελής απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο του ΔΛΤ Σκιάθου κ. Πασχ. Πασχάλη και τα μέλη Χρήστο Μασούρο και Αναστασία Φιλαρέτου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.