Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Aegean Regatta 2013 - Ημέρα πρώτη


Για άλλη μια χρονιά, η πολυπληθέστερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση ανοικτής θαλάσσης πανελληνίως ξεπέρασε κάθε προσδοκία και συγκέντρωσε 85 σκάφη απ' όλη την Ελλάδα προσελκύοντας και μερικές διεθνείς συμμετοχές.
Στις 10 ακριβώς οι τρεις κατηγορίες σκαφών IRC, ORCi και ORC CLUB εκκίνησαν έξω από τον κόλπο του Μόλυβου και κατευθύνθηκαν όρτσα προς την 1η σημαδούρα πριν ανοιχτούν προς τα βορειοδυτικά και το ακρωτήρι Μπαμπακαλέ της Τουρκίας.
Στη 1 η ώρα το μελτέμι έπνεε πλέον ισχυρό με ανέμους εντάσεως έως και 7 μποφόρ. Οι ταχύτητες των σκαφών αυξήθηκαν και τα πληρώματα ήταν πλέον αναγκασμένα να αλλάξουν τις τζένοες τους για να μειώσουν την ιστιοφορία τους.
Νωρίς το απόγευμα οι πρώτες ομάδες μπήκαν στον βαθύ κόλπο του Μούδρου όπου θα φιλοξενηθούν για τις επόμενες δύο μέρες, πριν φύγουν για τον τρίτο σταθμό της Aegean Regatta, την Σκύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.