Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Εγκαινιάσθηκε το 3ο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Σκιάθου

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, η Υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Διευθύντρια Περιφέρειας Θεσσαλίας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Ζάκα και οι Προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκαν την Σκιάθο για τα εγκαίνια του 3ο 2θέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Σκιάθου.
Παρευρέθηκαν επίσης οι Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, οι Διευθυντές όλων των Σχολείων της Σκιάθου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι του νησιού.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης απηύθυνε χαιρετισμό και...
ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου.
Στη συνέχεια κάλεσε την Υφυπουργό Υγείας, η οποία μετά τις ευχαριστίες τόνισε ότι με τη συνεργασία επιτυγχάνονται πάντα οι στόχοι που είναι για το καλό του συνόλου και εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη συμμετοχή της σε αυτά τα εγκαίνια παράδοσης κτιρίου - νηπιαγωγείου στη Σκιάθο.
Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας και όλοι μαζί να αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η συνεργασία, η συνέργια και η συναίνεση φέρνει θετικά αποτελέσματα και πρόοδο. Για αυτό, τόνισε ο κ. Περιφερειάρχης, «καταφέραμε και παραδώσαμε σε μια πολύ δύσκολη και σκληρή περίοδο ένα έργο, το οποίο δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης του δημόσιου σχολείου, ένα έργο για νέα παιδιά που αποτελούν το οξυγόνο της ζωής. Το έργο αυτό δείχνει τη συνέχεια, τη συνέργια και την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών όλων των δομών και όλων των φορέων. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν μέχρι σήμερα για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί αυτό το έργο».
Η Διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου Ελένη Κουτούμπα εκ μέρους της εκπαίδευσης, αφού ευχαρίστησε, περιέγραψε την όλη επίπονη εργασία που έγινε από όλους τους αρμόδιους για την ολοκλήρωση του έργου και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κατασκευάζονται σχολεία, γιατί την μόρφωση του κάθε ανθρώπου δεν μπορεί να την πάρει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.