Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στις 28 Αυγούστου κλείνουν οι ΔΟΥ Σκιάθου και Σκοπέλου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥΛΑΚΗ
Έπειτα από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, κ. Θεοχάρη για οριστικό λουκέτο 16 νησιωτικών ΔΟΥ, μεταξύ των οποίων και εκείνες της Σκιάθου και της Σκοπέλου, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας», Κώστας Πουλάκης, δήλωσε τα εξής:
«Η κοροϊδία των πολιτών από αυτή την κυβέρνηση δεν έχει τέλος. Σαν τον κλέφτη, μέσα στον Αύγουστο, και τελείως αιφνιδιαστικά, το ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε το οριστικό κλείσιμο 16 νησιωτικών ΔΟΥ, αρχής γενομένης από τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, όπου το λουκέτο θα μπει άμεσα, στις 28 Αυγούστου. Και όλα αυτά, παρά τις διαβεβαιώσεις του ΥΠΟΙΚ ότι δήθεν οι συγκεκριμένες ΔΟΥ θα παρέμεναν σε λειτουργία, ως τμήματα συνδεδεμένα με το Υπουργείο, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των νησιών.
Το λουκέτο δεν θα περάσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το ξήλωμα των δημοσίων υπηρεσιών, την περαιτέρω υποβάθμιση της νησιωτικής Ελλάδας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την απαράδεκτη αυτή απόφαση, που – εκτός του ότι θα υποβάλλει σε απίστευτη ταλαιπωρία τους κατοίκους των νησιών – στην ουσία υπονομεύει την προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής και είσπραξης εσόδων από το κράτος.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Σκιάθου και της Σκοπέλου, αλλά και τους φορείς της περιοχής, σε συντονισμένη δράση, σε έναν άμεσο μαζικό ξεσηκωμό για να ανακληθεί η εν λόγω απόφαση».

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΟΠΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ???


    6500 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΦΣΟΡ

    ΕΛΕΓΘΗΚΑΝ ΟΙ 40 ΜΟΝΟ.

    ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ??

    ΠΟΙΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ?????


    Θ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.