Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Γλώσσα Σκοπέλου: Το 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» είναι γεγονός..!

Σήμερα έρχεται το πρώτο συγκρότημα, που ταξίδευε από χθες το πρωί με αφετηρία το Γαλάτσι Ρουμανίας. Αύριο το πρωί καταφθάνουν με το Express Skiathos τα οχτώ συγκροτήματα και το πανηγύρι ξεκινάει…
Παρέλαση, χορός, γλέντια, πάρτυ, beach party, ξεναγήσεις, εκδρομές, εκδηλώσεις, ελληνικές βραδιές και δεν υπάρχει τέλος στο πλούσιο πρόγραμμα των ημερών. Το Star Channel θα καλύψει τηλεοπτικά το φεστιβάλ μαζί με όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις…
Το φεστιβάλ θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε την πλατινένια χορηγία της Hellenic Seaways. Φυσικά η υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου, της ΑΝΕΣ, όλων των επιχειρηματιών εστίασης της Γλώσσας, το beach bar Apple Paradise, του ναυτικού πρακτορείου Νίκου Τριανταφύλλου υπήρξε καθοριστική για...
την πραγματοποίηση αυτού του τεράστιου στοιχήματος που έχει θέσει για ακόμα μια φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην περιοχή του Λουτρακίου και του Νέου Κλήματος έχουν κλειστεί συνολικά περισσότερα από εκατό δωμάτια για να καλύψουν τις ανάγκες του φεστιβάλ…
Παρασκευή 30/08
20:30 Έναρξη Παρέλασης από Γήπεδα Σχολείων Γλώσσας
Έναρξη Φεστιβάλ
Χαιρετισμός Προέδρου Πολ. Συλλόγου Σπ. Καρβέλη
Χαιρετισμός Δημάρχου Γ. Μιχέλή
Χορευτικό Συγκρότημα Γλώσσας
Ομιλία Προέδρου Πάνω Πολεμιδίων
Χορευτικό Συγκρότημα Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου
Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Μνήμες Προσφύγων»
Σύλλογος Αθλητικού Χορού Καλαμάτας Ξενία
Χορευτικός Όμιλος Εκπαιδευτικών και Φίλων Σχηματαρίου «Εν Τανάγρα»
Χορευτικό Συγκρότημα Όλυμπος, της ελληνικής κοινότητας Γαλατσίου Ρουμανίας,
Πολιτιστικός Σύλλογο Φερών Έβρου«Αγία Σοφία»
Λήξη πρώτης ημέρας Φεστιβάλ
Σάββατο 31/08
Έναρξη Φεστιβάλ
Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιώνα
Σύλλογος Αργηθεατών Νομού Μαγνησίας
Χορευτικό Συγκρότημα Όλυμπος, της ελληνικής κοινότητας Γαλατσίου Ρουμανίας
Χορευτικός Όμιλος Βόλου
Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Μνήμες Προσφύγων»
Χορευτικό Συγκρότημα ΕΔΡΑΜΕ
Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος»
Απονομές
Αποχαιρετισμός – Πρόγραμμα ταβέρνας από χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας
Γεύμα

4 σχόλια:

  1. Χιλια μπραβο στη Γλωσσα Σκοπελου,
    συγχαρητηρια για τις εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας για την μέχρι τώρα επιτυχημένη δράση τους. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ‘ΓΛΩΣΣΑ 2013’, έρχεται αυτό το Χορευτικό Φεστιβάλ προς τιμήν του εκλιπόντος ‘Διαμαντή Παλαιολόγου’ για να επισφραγίσει την επιτυχή μέχρι τώρα θητεία τους.
    Ο Σύλλογος αυτός κατάφερε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, να κάνει τη Σκόπελο το επίκεντρο των Σποράδων και όχι μόνο, σε ότι αφορά τον πολιτισμό. Φέρνει πάνω από 250 άτομα τα οποία εκτός των άλλων, θα γεμίσουν τις ρούγες όχι μόνο της Γλώσσας αλλά ολόκληρου του νησιού. Αυτό συνεπάγεται βέβαια και οικονομικό όφελος για την αγορά της Σκοπέλου, σε μια καλοκαιρινή περίοδο που φτάνει στο τέλος της και που η κίνηση θεωρείται υποτονική.
    Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια τους, ειδικότερα την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Σπυριδούλα Καρβέλη αλλά και την Γραμματέα τους κυρία Κωνσταντίνα Αγγελέτου, διότι χάρη στην εμπειρία τους, την εργατικότητά τους και τις εύστοχες κινήσεις τους κατάφεραν φέτος να σπάσουν όλα τα κοντέρ. Σήκωσαν τον πήχη τόσο ψηλά, που οι επόμενες διοικήσεις που θα ακολουθήσουν θα πρέπει να υπερβούν εαυτούς για να μπορέσουν να γίνουν κι αυτοί άξιοι συνεχιστές αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.Ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά.Το Δ.Σ.απαρτιζόμενο από μένα ,την Κωνσταντίνα, τον Αντιπρόεδρο Νέστορα Αγόρο,τον Ταμία Γιώργο Γιολδάση και το μέλος Καλλιόπη Τζανετή, λειτούργησε συλλογικά, ανυστερόβουλα, με μεγάλη αγάπη και επίπονη προσπάθεια για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.Η Γλώσσα έχει την δυνατότητα και τους ανθρώπους με μεράκι, οι οποίοι ως άξιοι συνεχιστές των παλαιοτέρων, μπορούν να αναδείξουν την πολιτιστική μας κληρονομιάς και να δημιουργήσουν δραστηριότητες που θα προσελκύσουν επισκέπτες και Θα καταστήσουν την Γλώσσα ένα τουριστικό προορισμό με πλούσια πολιτιστική δράση.Αυτή πρέπει να γίνει η Ταυτότητα του χωριού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πράγματι μοναδική βραδιά!; Πέραν του θεαματικού των συγκροτημάτων, βρε παιδιά απορία το έχω και θα τολμήσω να την εκφράσω μια και έτυχα να παραβρεθώ και στις δυο εκδηλώσεις σας αυτό το καλοκαίρι. Αυτό το πράγμα ποιος το διοργάνωσε και γιατί υστερούσε τόσο εν σύγκρισή με το πρώτο; Χορευτές άλλαζαν στην μέση του πουθενά, καρέκλες δεν υπήρχαν, τα χορευτικά γκρουπ αργούσαν να τα προλογίσουν και ο κόσμος κουράστηκε, κτλ Γενικά ένας ερασιτεχνισμός απίστευτος που δεν μας έχετε συνηθίσει. Κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.