Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οι μεγάλες συναυλίες της Αρβανιτάκη και του Μακεδόνα μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη Σκιάθο

Στη γειτονική Γλώσσα θα λάβουν χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Γλώσσα 2013». Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τις συναυλίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, Παρασκευή 02/08 και του Κώστα Μακεδόνα Δευτέρα 05/08.
Από τη Σκιάθο το εκδρομικό καραβάκι Ποσειδών θα αναχωρεί τις βραδιές των μεγάλων συναυλιών, για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Σκιαθίτες αλλά και επισκέπτες της γειτονική Σκιάθου να παρακολουθήσουν αυτές τις μοναδικές συναυλίες.
Η εκδρομή θα είναι οργανωμένη αφού περιλαμβάνει και λεωφορείο που θα σας μεταφέρει από το λιμάνι της Γλώσσας στο χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες και σας επιστρέφει στη Σκιάθο αυθημερόν.
Αφήστε τη μελωδική φωνή της μοναδικής Ελευθερίας Αρβανιτάκη να σας ταξιδέψει σε αγαπημένα τραγούδια και τον κεφάτο Κώστα Μακεδόνα να σας προσφέρει μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία.
Προμηθευτείτε άμεσα το εισιτήριο σας και ρωτήστε περισσότερες λεπτομέρειες στο εκδρομικό καραβάκι ΠΟΣΕΙΔΩΝ στο παλιό λιμάνι.
Το γεγονός του καλοκαιριού πλησιάζει, μη χάνετε στιγμή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.