Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Προσαγωγές για ναρκωτικά στη Σκόπελο

Προσαγωγές περίπου 10 ατόμων έγιναν πριν λιγο, απο άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Μαγνησίας και του τοπικού Α.Τ.
Κατά την  επιχείρηση στην οποία είναι επικεφαλής ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Μαγνησίας Διαμαντής Καρβέλης, κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης.
Ολοι οι προσαχθέντες βρίσκονται στο Α.Τ. Σκοπέλου.

24 σχόλια:

  1. Μακαρη γιατι ειχε παραγινει το κακο μαυτα.
    Μικροι και μεγαλοι μερα μεσιμερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΛΑΜΟΓΙΑ!! ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Ειχατε ξεφυγει λαμόγια και νομιζατε οτι γινατε και νομιμοι!!!Να σε δω τωρα Σκοπελιτη αδερφε που τοσο καιρο εβριζες την αστυνομια οτι δεν κανει τιποτα, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους έχουμε και παιδιά,άντε να σε δώ ρε μαγκα με τη κοτσιδα πως θα άναβεις το καντήλι στη μηλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποκριτη..τοσο καιρο ηταν καλα εεε

      Διαγραφή
    2. H αντιθετη αποψη δεν δημοσιευεται? Μονο τα σχολια των ανθρωποφαγων μετρανε? Κριμα ενας τετοιος τοπος, να εχει τοσο εμπαθεις κατοικους

      Διαγραφή
  4. Αδερφια μην λετε μεγαλες κουβεντες, γιατι αυριο παλιο εδω θα ειναι ολοι τους, και αυτος με την κοτσιδα οπως λες εσυ και ολοι οι αλλοι.
    το μονο που θα κανουν ειναι ενα ταξιδακι αναψυχης μεχρι τον Βολο και την επομενη παλι εδω θα ειναι και θα αναβουν και τα καντηλια, και θα μας ποτιζουν με ποτα και οτι αλλο στα διαφορα μπαρ που δουλευουν, και γενικα δεν θα αλλαξει τιποτα.
    Παντως νομιζω οτι αρχιζουν να μου λυνονται καποιες αποριες που κατα καιρους δημιουργουνται σε εμας του μη εχοντες μυαλο, και αφορουν το πως τα βγαζουν περα ολοι αυτοι που σερνονται δεξια και αριστερα ανεπαγγελτοι ή με ελαχιστη εργασια και αυτη κατα καιρους, να κανουν ζωη ανεμελη και πολυεξοδη με τα μπαρ τους και τις καφετεριες τους και γενικα μεσα στο εξοδο, ενω εγω και αλλοι πολλοι φυσικα δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι και δεν μπορουμε να τα φερουμε βολτα οσο κι αν τα μαζευουμε και τα στριμωχνουμε.
    Τις ευχες μου στους γονεις αυτων των παιδιων.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε χαζουλι οποιος και αν εισαι τι σου φταίνε οι γονεις των παιδιώ; Επι τη ευκαιρία δεν ειμαι κανενος γονιος αλλα ειμαι κοντα στην ηλικια των παιδιων. Διαβασα το μηνυμά σου και απλα ειπα να σε ρωτησω τι σχεση εχουν οι γονεις με τα ναρκωτικα που καπνιζει καποιος η πουλαει. Γιατι μηπως νομιζεις οτι οι γονεις τους ξερουν τι καπνιζουν και τι όχι; πριν μιλησετε να σκεφτεστε πρωτα.
      Καλημερα

      Διαγραφή
    2. Καλε μου και εξυπνουλη φιλε μου καλημερα.
      Μιας και εισαι κοντα στην ηλικια των παιδιων αυτων οπως λες, θελω να πιστευω οτι οι δικοι σου γονεις πιθανων να σου εδωσαν καποιες διαφορετικες συμβουλες και κατευθυνσεις απο αυτες που πηραν τα συγκεκριμενα ατομα απο τους δικους τους, και γι αυτο προφανως δεν εισαι και εσυ μεσα σε αυτη τη λιστα. Αρα πρεπει να εχουν πρωτα απ ολα αυτοι τις ευθυνες τους. Δηλαδη δεν μπορουν να καταλαβουν οτι κατι τρεχει με τα παιδια τους, οτι πιθανων να εχουν καποια αλλη συμπεριφορα ή καποια εσοδα ή διαβιωση απο αυτη που τους παρεχουν αυτοι;;;;
      Εγω δεν ειμαι κοντα στην ηλικια αυτων των παιδιων οπως εσυ, αλλωστε δεν τους γνωριζω καν, εχω ομως παιδια που μεγαλωνουν και προσπαθω να τα παρακολουθω και να τα ελεγχω παρ ολο που ειμαι χαζουλης οπως λες.
      Οσο για εσενα τον τοσο εξυπνουκη σου ευχωμαι μεσα απο την καρια μου και το λεω με απολυτη ειλικρεινια και ας μην σε γνωριζω αλλα και ουτε προκειται να σε γνωρισω ποτε, να μην χρειαστει ποτε να βρεθεις σε αυτη τη θεση ουτε σαν νεος ουτε σαν γονιος αργοτερα, διοτι πιστευω οτι θα μπορεσεις να συμβουλευσεις τα παιδια σου καταλληλα ετσι οπως διαπιστωνω απο την απαντηση σου.
      Εγω απο την μερια μου θα παραμεινω χαζουλης που ουτε τιποτα κοστιζει, ουτε κακο κανει πουθενα. Αλλωστε οπως θα ειδες εχω και αυτογνωσια γιατι εκτως απο χαζος ξερω οτι ειμαι και κοροϊδο και γι αυτο υπογραφω και ετσι.
      καλημερα και καλο μηνα σε ολους, και καλα ξεμπερδεματα για τωρα και καλα μυαλα στο μελλον σε ολους.

      Διαγραφή
  5. Χρόνια τώρα βλέπουμε αυτον τον κοτσιδάκια να πηγαίνει πίσω - μπρος κατα τη Γλώσσα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι δουλειά κάνει. Για πες μας ρε κοτσιδάκια, τι τις θέλεις τόσες κάμερες τριγύρω απο το σπίτι που μένεις? Απο ποιόν κινδυνεύεις τόσο πολύ ? Αυτόν πρέπει να τον περάσουν απο 10 κόσκινα. Ανεπάγγελτος και πολυάσχολος επιχειρηματίας!!! Έχει χρέος η Αστυνομία να βρει την άκρη, το έχει χρέος στην τοπική κοινωνία. Για τα παιδιά μας, για τους ανυποψίαστους γονείς........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρωτας? Δεν ξερεις? Δεν μου φαινεσαι για ανυποψιαστος!! Απλως, οι ρουφιανοι επιασαν δουλεια! Με την ανοχη ξερετε ποιων....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Κ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

    ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΄"ΖΩΝΙΑΝΑ " ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ
    ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝΕ ΧΡΗΣΤΕΣ .
    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

    ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .

    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΜΑΓΑΖΙΑ ".

    προτιματε τα ΑΥΤΟΦΥΗ αρωματικα ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.
    φωσκομηλια μεντα θυμαρι ριγανη με μελι.
    βασιλικος πολτος για απογειωση

    ΜΕΛΙΣΣΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεσατε απο τα συννεφα ολοι σας ετσι?Ρε σοβαρευτειτε!!!! Εχουνε και οι ντοπιοι την παραγωγη τους, χαμενη θα παει? Βλεπω αντιθετη αποψη δεν υπαρχει!!Ακρως δημοκρατικο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χασίς πρέπει να αποποινοικοποιηθεί και να μπορεί ο καθένας να φυτεύει τα δεντράκια του στον κήπο του, έτσι δεν θα πλουτίζουν μερικά λαμόγια. Υπάρχουν νόμιμα ναρκωτικά και ουσίες που κυκλοφορούν ελεύθερα που κάνουν μεγαλύτερο κακό στον οργανισμό π.χ. το αλκοόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο σχολιο που θετει το προβλημα στην πραγματικη του βαση.

      Διαγραφή
  9. τα ειπε ολα ο 12.07. δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι. οι απαγορευσεις συνηθως οδηγουν σε αντιθετα αποτελεσματα. στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως πρεπει και αυτοι να το ξεφτυλισαν απο οτι ακουγεται. ελπιζω να μην τιμωρηθουν απλοι χρηστες. αυτοι που το ειχαν για επαγγελμα απο την αλλη πρεπει να τιμωρηθουν βασει του ποινικου κωδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρες μάρες κουκουνάρες! Χρόνια η ανέχεια και τα κλειστά στόματα σε αυτό τον κατά τα άλλα πανέμορφο τόπο, και όχι μόνο στο θέμα τον πιο σοφτ ναρκωτικών, όπως αρέσκονται κάποιοι να τα αποκαλούν, μας έχουν καταντήσει έτσι. Ρε ξυπνήστε λίγο!!!! Πασπαλίσματα με άχνη ζαχαρίτσες κατά τα άλλα μας μαράνανε ενώ κάτω από τα πόδια μας κουκουλώνουμε σαν τα σκυλιά την δυσοσμία μας για να μην σκιαζόμαστε και οι ίδιοι και μας χαλάσει την ησυχία μας, ναρκωτικά, παιδεραστίες, αιμομιξίες, ληστείες, αρχαιοκαπηλίες, αυτοκτονίες κτλ Για όλα είμαστε συνυπεύθυνοι και πεισματικά αρνούμαστε να παραδεχτούμε την κατάντια μας, ώστε να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω, να κάνουμε κάτι, να αφήσουμε κάτι σωστά δομημένο για τα παιδιά μας μια λύση για το πρόβλημα… Να κρίνουμε ξέρουμε μόνο και επικαλύπτουμε γι αυτό είμαστε άξιοι και γι αυτό θα συνεχίσουμε να τραβάμε το κουπί μας αντιμετωπίζοντας τέτοια περιστατικά σε μια τόσο μικρή κοινωνία. Μπράβο σε όλη την ομάδα της Αστυνομίας και στον Διοικητή της κος Δ. Καρβέλης για την οργάνωση της επιχείρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα λεγομενα σου δεν εχεις εντοπισει ουτε καν το "προβλημα" . Το παραλυρηματικου χαρακτηρα σχολιο σου μου θυμισε τιτλο βιβλιου του Αρκα : "Κοριτσια μας βιαζουν"

      Διαγραφή
    2. Άντε καλά ο προλαλήσας αιθεροβάμων δεν έχει καταλάβει κατά την γνώμη σου...Ενώ εσείς οι εξυπνάκηδες που το έχετε εντοπίσει το πρόβλημα εεεε;;; Μέσα στη διασαφήνιση του θέματος είστε!!! Να σας προσλάβουν στο Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Βρε δεν είστε με τα συγκαλά σας, αυτά λέγονται ξεφτιλίκια για ένα τόπο, και το λιγότερο απλά δεν θα έπρεπε να μιλάμε αλλά να θλιβόμαστε.

      Διαγραφή
    3. Κλεισε την TV και θα δεις πολυ λιγοτερους ναρκωμανεις, παιδεραστες, αιμομικτες, ληστες, αρχαιοκαπηλους, αυτοχειρες κλπ. Α και οταν το κανεις κανε μετα κατι πιο επικοδομητικο απο το να αρχισεις την κλαψα για τα ξεφτιλικια του τοπου σου δεξια και αριστερα. Ή στην καλυτερη κατσε σπιτι και θλιψου μονος σου.

      Διαγραφή
  11. Καλησπερα.
    Αυτο που εγινε χτες θα επρεπε να ειχε γινει εδω και πολλα χρονια πριν,γιατι φτασανε σε σημειο να κυβερνουν τη νεολαια, το μελον του τοπου, αυτα τα παλιοτομαρα.
    Ελπιζω η αστυνομια να μην μηνει μονο εκει,γιατι ολλοι γνωριζουν ποσοι σαν και αυτους κανουν αυτες τις δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπαρχουν πολοι ακομα στη σκοπελο . τι θα γινει με αυτουσ. αντε να καθαρισει η σκοπελοσ απο τα ναρκοτικα.να τουσ βρει και αυτουσ η αστυνομια που πιστευω οτι τουσ ξερει ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ????

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΕΘΕΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΑΝΟΧΗ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ.

    Η CANNAVIS SATIVA ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΥΤΑ.
    Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΦΟΡΝΤ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
    ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΟ.
    Ο ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ.
    ΤΟ ΧΑΣΙΣΕΛΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1938 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.
    ΕΝΑΙ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΣΠΑΣΜΩΔΙΚΟ- ΥΠΝΩΤΙΚΟ-ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ-ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟ
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΗΞΙΜΑΤΩΝ[γυναικα σας}
    Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ

    η ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 60 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΥΖΟ .ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ
    ΟΛΛΑ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ.

    Ο ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???????

    ΟΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΡΒΕΛΗ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑΙΟΛΙΔΑ



    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΑΦΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο την αστυνομία μας που κατάφερε να πιάσει το τεράστιο κύκλωμα ναρκωτικών που είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον αστυνομικό διευθυντή για την τεράστια επιτυχία του και ευχόμαστε για μεγαλύτερες επιτυχίες, κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτήν την κατάντια εν έτη 2013 να ασχολούμαστε με χόρτα ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελεύθεροι αφέθησαν χωρίς καμμιά κατηγορία ή άλλο όρο οι τρεις 26χρονοι και ο
    32χρονος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.