Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Λαχειοφόρος του Α.Ο. Σκοπέλου

Έλειψε η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου και τα κυριακάτικα ποδοσφαιρικά μεσημέρια τη χρονιά που μας πέρασε, γι' αυτό φίλοι του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου και του Α.Ο. Σκοπέλου δραστηριοποιούνται ώστε η ομάδα να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.
Για τον παραπάνω λόγο ο Α.Ο. Σκοπέλου διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν το Σωματείο, ώστε μαζί με τη βοήθεια του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.
Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, στις 8 μ.μ. στο Ηρώον, παρουσία συμβολαιογράφου και ο τυχερός θα αποκτήσει ένα μηχανάκι 4χρονο 120 cc.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.