Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Σκόπελο...

...και κάλεσμα στην 24ωρη απεργία και συγκέντρωση
την Τρίτη 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Kαφενείο Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ με ομιλίες από την Κέρη Ραμαντάνη, εκ μέρους του ΠΑΜΕ και του Γιώργου Γούλα εκ μέρους του ΠΑΜΕ-ΟΤΑ.
Οι ομιλητές τόνισαν ότι ο λαός χρειάζεται τώρα να ορθώσει το ανάστημά του ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και να μην περάσει η διασπαστική προπαγάνδα της κυβέρνησης που διαιρεί τους εργαζόμενους σε δημόσιους - ιδιωτικούς, εργαζόμενους - ανέργους για να μένει στο απυρόβλητο το κεφάλαιο και οι πολιτικές που το υπηρετούν. Επεσήμαναν δε ότι οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την πολιτική που αυξάνει τα κέρδη των μονοπωλίων και σε καιρό κρίσης και καταδικάζει την εργατική τάξη στη φτώχεια.
Απαίτησαν:
Δουλειά για όλους.
Καμία απόλυση, διαθεσιμότητα
Μεροκάματα, μισθούς και συντάξεις με βάση τις ανάγκες μας. Όχι στο γκρέμισμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Σταθερό ωράριο, 5ήμερο - 7ωρο - 35ωρο με κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Όχι στην κατάργηση της Κυριακής-αργίας.
Όχι στα χαράτσια.
Αποδέσμευση από την ΕΕ.
Ανάπτυξη για το λαό και όχι για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Σπύρος Πατσής κάλεσε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους...
συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουν μαζική, μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία, την ΕΕ και στο νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνουν στη Βουλή. Τους ζήτησε να κλιμακώσουν τους αγώνες και να οικοδομήσουν τη Λαϊκή Συμμαχία και τους έδωσε ραντεβού την Τρίτη 16 Ιουλίου στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Δημοτικό Καφενείο λέγοντας ότι «η ανάγκη της απεργίας είναι η ανάγκη του αγώνα και υπάρχει γιατί και με τα νέα μέτρα που θέλουν να περάσουν τσακίζουν τη ζωή μας, το μέλλον μας, εμάς και των παιδιών μας.
Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός. Η επίθεση του κεφαλαίου βρίσκεται σε εξέλιξη, θα κλιμακωθεί, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Εμείς θα βάλουμε τέρμα. Από τη μια ο κόσμος των μονοπωλίων με τα στηρίγματά του και απ’ την άλλη ο κόσμος της δουλειάς, με τα συνδικάτα του και τα συνθήματά του, που γράφουν με μεγάλα γράμματα ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. Κανένας συμβιβασμός. Δίνουμε απάντηση με οργάνωση, αγώνα, αγώνα αντεπίθεσης ως την τελική νίκη του λαού. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος.
Παλεύουμε για τα δικαιώματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Αντιστεκόμαστε και απορρίπτουμε τα αντεργατικά σχέδια που προωθεί άμεσα η κυβέρνηση.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.