Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γλώσσα 2013: Λίγα 24ωρα έμειναν για τη μεγάλη γιορτή

Σε λίγες ώρες η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα σημάνει την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γλώσσα 2013» την Παρασκευή 02/08. Η βελούδινη φωνή της και τα τραγούδια της θα μας ταξιδέψουν μελωδικά. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου Γλώσσας, με χοροδιδάσκαλο τη Ναυσικά Παλαιολόγου. Το Σάββατο 03/08 μικροί και μεγάλοι θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς από τις χαμένες πατρίδες της Μικράς Ασίας.
Την Κυριακή 4/8 η θεατρική παράσταση «Να περνάτε καλά» του Βασίλη Λαρυγγάκη προσφέρει μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ενώ τη Δευτέρα 5/8 ο αγαπητός σε όλους Κώστας Μακεδόνας μαζί με την δικιά μας Κατερίνα Ντίνου θα τραγουδήσουν μαζί μας τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει.
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το πανηγύρι την Τρίτη 6/8 που θα λάβει χώρα στο Λουτράκι. Ο Μιχάλης Γαμπιεράκης με τον συχωριανό μας Νεκτάριο Ρήγα και την ορχήστρα τους θα στήσουν ένα πανηγύρι που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος σε αυτή την εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει παράλληλη έκθεση φωτογραφίας του ντόπιου φωτογράφου Γιάννη Σκιαθίτη όπως επίσης και έκθεση φωτογραφίας Best πτήδεια ρούγα (κλικ) στο χώρο με τις ομορφότερες γειτονιές της Γλώσσας από την φωτογραφική οπτική του ιδίου.
Όσοι δεν έχετε προμηθευτεί ενιαίο εισιτήριο για...
όλες τις μέρες, στην τιμή των 20€, προλαβαίνετε ακόμα στα κεντρικά σημεία διάθεσης (Madro Travel, Περίπτερο Γλώσσας και Λουτρακίου) μέχρι την παραμονή των εκδηλώσεων. Το εισιτήριο στην είσοδο θα είναι 25€ για όλες τις ημέρες, ενώ 20€ μόνο για τη συναυλία της Αρβανιτάκη, τη χορευτική και θεατρική βραδιά. Τα παιδιά εώς 12 ετών δεν πληρώνουν, ενώ από 12-18 ετών, φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι πληρώνουν 15€ για όλες τις μέρες.
Πληροφορίες:
  • Πάρκινγκ: Ελαιοτριβείο Αντωνίου λίγα μέτρα έξω από τη Γλώσσα και παρκινγκ στην είσοδο της Γλώσσας και του Σταυρού
  • Μετάβαση από Σκόπελο: Το δρομολόγιο που αναχωρεί 20.00 από τη Σκόπελο θα σας φέρει στη Γλώσσα λίγο πρίν την έναρξη των συναυλιών ενώ θα σας επιστρέψει πίσω 12.00 μετά τη λήξη.
  • Μετάβαση από Σκιάθο: Το εκδρομικό καραβάκι Ποσειδών θα σας φέρει στο Λουτράκι, θα σας μεταφέρει στο συναυλιακό χώρο και θα σας επιστρέψει στο γειτονικό νησί αυθημερόν.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές μας γιατί …πρέπει να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε όλοι όσους αγαπούν τον πολιτισμό και το νησί μας.
  • Ανές
  • Hellenic Seaways
  • Milia Beach
  • Παναγιώτης Σκοτίδας & Σία Ε.Ε.
  • Shell: Αφοί Μπάλλα
Επίσης τους: Ξενοδοχείο Φίλιππος, το Ξενοδοχείο Αντρίνα και το Διόνυσσος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά και τους: Glistra Beach Bar και Spyrou Hotels & Companies.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους: Αρτοποιία Καρβέλης, Εστιατόρειο Ακταίον, Houses and Land for Sale, Villa Yiali, Zanetta Hotel, ,Dream Cars, Η Κληματαριά, Espresso Snack Bar, Bar La Costa, Κυρά Λένη, Λιναράκια, Εστιατόριο Αγνώντας, Καφέ Νέμεσις, Bardon, Ψαροταβέρνα ο Τάσος, Thalpos Boat Hire, Σούπερ Μάρκετ Αθανασίου, Τσίπουρο Αποστολάκη, Τσίπουρο Τοκαλή, ΑΒ Βασιλόπουλος, Κρεοπωλείο Σπ. Λεμονής, Σουβλάκι Κοχύλη, Ν. Σκιαθίτης – Γ. Βολιώτης, Αθανασίου Μαρία Δήμητρα, Pansion Πλατάνα, Εστιατόριο Απόλαυση, Καφέ Πυξίδα, Εστιατόριο Olivo, Το Στέκι του Μάστορα, Σούπερ Μάρκετ Π. Σπύρου, Ψιλικά Σπύρου Αναστασία, Μπάλας Νικόλαος Ξυλουργός, Αμβροσία, Β. Γιτσόπουλος, Δ. Κοντός.
Χωρίς την υποστήριξη όλων η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων θα ήταν αδύνατη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.