Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Με “εξυπνότερο” προγραμματισμό και σωστή κατανομή τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά προς το καλύτερο

Φαίνεται ότι το καλοκαίρι δεν έφθασε ακόμα στη Σκόπελο, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός απορρίμματα να βρίσκονται αμάζευτα για 4η(!) ημέρα στην στάση του λεωφορείου στο Στάφυλο, την κοντινότερη και μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σκοπέλου.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε όλο το νησί και ο νέος αντιδήμαρχος θέλει αλλά δεν μπορεί...
«Τα μαζεύουμε, αλλά τα επόμενα λεπτά πάνε και ρίχνουν νέα...» ακούστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να εμφανίζει το νησί τέτοια εικόνα.
«Ας ελπίσουμε ότι από αύριο που μπαίνουμε και ημερολογιακά στο καλοκαίρι (θερινό ηλιοστάσιο) θα καταλάβουν στον Δήμο ότι πρέπει να γίνει σωστότερη διαχείριση στο θέμα “απορρίμματα”» μας είπε αναγνώστης που διατηρεί πανσιόν στην περιοχή, ενώ κάποιος άλλος, γνώστης του αντικειμένου, πρόσθεσε ότι «με “εξυπνότερο” προγραμματισμό και σωστή κατανομή του προσωπικού τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά προς το καλύτερο».

4 σχόλια:

  1. τι να πω δεν ξερω, κατι δεν παει καλα παντως για προσεξτε και επισης και τις κυριακε ςνα μαζευονται τα σκουπιδια τουριστικο μερος ειμαστε

    το λιμενικο να βαλει καδους επισης

    και επισης να σταματησει το παρκινγκ και στο παλαιο λιμανι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει σωστος προγραματισμος και σε αυτο φταινε καθαρα οι υπευθυνοι της καθαριοτητας. Σας μιλαω εκ πειρας θα μπορουσα μαλιστα να παω να τους μαθω μερικα πραγματα. Αλλα οταν ειπα κατι τετοιο με εβγαλαν ακαταλληλο απο την αρχη της θητειας τους. Ας προσεχαν. Αλλη οψη θα ειχε η σκοπελος και λυπαμαι που εχει παρει τετοια τροπη το θεμα. Το θεμα ειναι να μπορεσουν να καθαρισουν και το απογευμα. Πραγμα που επι Βασιλουδη καναμε και ειχε πετυχει. Η παραλια παντα καθαρη το βραδυ και ολα τα κεντρικα σημεια ηταν σε πολυ καλη κατασταση. Τωρα ο θεος βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πολίτης πάντα είναι στο απυρόβλητο. Ένας κακομαθημένος πολίτης που και στα απορρίμματα έχει μείνει στην λογική του 70 με ποσότητες και ποιότητα σκουπιδιών του 2013. Δύο οφείλονται για την κακή εικόνα. Αυτοί που τα αφήνουν και αυτοί που τα μαζεύουν. Η τα αφήνουν όποτε θέλουν και όπως θέλουν ή μαζεύονται με προχειρότητα και κακό σχεδιασμό ή και τα δύο μαζί. Μάλλον το τελευταίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ...ΞΕΡΕΙ

    ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ ....ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ


    ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.