Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ο Ξένιος Δίας και η Πιπεριά

Ο μπακτσές...
…η πιπεριά…
Είναι κρίμα και αποκαρδιωτικό όταν σταματάμε και απαξιώνουμε μία ευαίσθητη όμορφη πρωτοβουλία. Από την στιγμή που δημιουργήθηκε το πεζοδρόμιο με τα παρτέρια του και ιδιαίτερα μετά την δεντροφύτευση του, λίγοι συμπολίτες μας τα εκτίμησαν και τα σεβάστηκαν. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, γεμάτο αγριάδες τα παρτέρια.
Μία όμως συμπολίτισσα μας είχε την καταπληκτική ιδέα να φυτέψει μερικά μποστανικά. Οι περαστικοί το βρήκαν ευφάνταστο και όταν ρωτήθηκε η «ένοχη» εάν θα μπορούσαν να κόψουν μία έτοιμη πιπεριά με πολύ καμάρι απάντησε «και βέβαια εγώ τις φύτεψα χωρίς φάρμακα».
…και η αγριάδα!
Τι πιο ωραία εικόνα και φιλοξενία για έναν επισκέπτη του νησιού μας.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταματάμε τέτοιες πρωτοβουλίες αλλά να τις προκαλούμε δημοσιοποιώντας τες.
Και θα παρακαλούσα τυχόν σχόλια να είναι επώνυμα γιατί ο σκληρός δίσκος τα βγάζει SPAM…
Φαμελιάρης Ισίδωρος

5 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνη η ενέργεια του συμπολίτη μας, η οποία νομίζω οτι στοχεύει να καταδείξει την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής στο να διατηρεί καθαρά τα παρτέρια απο τα ζηζάνια. Τα παρτέρια δεν έγιναν μόνο για να υποδεχτούν τα λουλούδια και μετά να μετατραπούν σε μικρή ζούγκλα, αλλά και να φροντίζονται μετέπειτα. Θέλω επίσης να ρωτήσω τους αρμόδιους, φυσικά του Δήμου, τι σκοπεύουν να κάνουν με τα αναρηχητικά!!!! φυτά που υπέδειξε να φυτευτούν ο πανέξυπνος υπεύθυνος του έργου. Αυτά εντός ολίγου ή θα σέρνονται στα πεζοδρόμια ή χρειάζονται κατασκευές αναρήχησης. Διαλέξτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ερώτηση έχει τεθεί πολλές φορές στον Δήμο και "επισήμως" στο Δημοτικό Συμβούλιο (Χρήστος Βασιλούδης), αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί.

      Διαγραφή
    2. Κρίμα να απαξιώνετε (Ανώνυμε 16 Ιουνίου 2013 - 11:51 π.μ.) με αυτόν τον τρόπο τον "πανέξυπνο" όπως γράφετε υπεύθυνο του έργου.

      Όσο για την ενέργεια του συμπολίτη μας, στοχεύει να καταδείξει την αδιαφορία κάποιων περιοίκων, που θα έπρεπε οι ίδιοι να φροντίζουν τα παρτέρια μποστά από τις ιδιοκτησίες τους... αυτούς εξάλλου εξυπηρετούν και τη δική τους γειτονιά ομορφαίνουν.

      Διαγραφή
  2. συγχαρητήρια πολλά για την πρωτοβουλία της συμπολίτισσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.