Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Άρεσαν οι «Χαλασοχώρηδες»

Παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα από αρκετούς (αλλά λιγότερους των αναμενόμενων) θεατρόφιλους, αγκάλιασε τους συντελεστές του θιάσου στο τέλος της χθεσινής καταπληκτικής πολιτικής κωμωδίας του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Χαλασοχώρηδες", που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου με τη βοήθεια των Εθελοντών του Δήμου.
Ίσως πολλοί να φοβήθηκαν ν' αναγνωρίσουν στα πρόσωπα του έργου τον εαυτό τους, τους φίλους και τους συγγενείς τους... Ίσως πάλι να τρέμαν στη διαπίστωση ότι 120 ολόκληρα χρόνια μετά τη συγγραφή αυτού του κλασικού αριστουργήματος, το μόνο που άλλαξε όσον αφορά στις εκλογές, είναι η αντικατάσταση των σφαιριδίων από κάλπες και παραβάν (ενώ οι δωροδοκίες, οι ψεύτικες υποσχέσεις και ο διχασμός καλά κρατούν)!
Θερμές ευχαριστίες λοιπόν, στο ταξιδιωτικό γραφείο Madro Travel και την ANES Lines για την ευγενική χορηγεία των εισιτηρίων των μελών του θιάσου και...
τη μεταφορά των σκηνικών με το πλοίο "Πρωτέας", καθώς και τους Stella Studios και Hotel Denise για τη φιλοξενία που προσέφεραν στους ηθοποιούς της παράστασης.
Ευχαριστίες επίσης, στους Κώστα Αμπελάκια και Κώστα Πατσή για την προσφορά τεχνικής υποστήριξης στα φώτα και τον ήχο της παράστασης και βέβαια στο θίασο για την υπέροχη και αφυπνιστική βραδιά που μας χάρισαν..!
Μία εκ των παρευρισκομένων (Νινέττα Κοσμά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.