Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Επιτυχές διήμερο αθλητικών επιδείξεων στη Σκόπελο

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το διήμερο των αθλητικών επιδείξεων στο γυμναστήριο του αθλητικού συλλόγου «ΠΕΠΑΡΗΘΟΣ».
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου η Μάγδα Ροδίου παρουσίασε ένα μουσικοκινητικό πρόγραμμα με μικρά παιδιά, που περιελάμβανε στοιχεία ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, χορού (σε ένα τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά) και ακροβατικής γυμναστικής (κολοτούμπα, κατακόρυφο και τροχό).
Συγχαρητήρια, γιατί μέσα σε λίγους μήνες, από τον Οκτώβριο έως τώρα, η Μάγδα, έδωσε όλη τη γνώση, την αγάπη και την όρεξη ενός νέου ανθρώπου, δουλεύοντας μεθοδικά και έμπειρα σ' αυτή τη δύσκολη και ευαίσθητη ηλικία των παιδιών, για να βγάλει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, που συγκίνησε τους γονείς και όλους όσους βρέθηκαν εκεί, εισπράττοντας το χειτοκρότημα από όλους...
Το Σάββατο το μεσημέρι οι αθλητές TaeKwonDo του Αθλητικού Συλλόγου ΠΕΠΑΡΗΘΟΣ έδωσαν εξετάσεις για απόκτηση – άνοδο ζώνης, παρουσία του...
εκπρόσωπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας – εξεταστή Λεωνίδα Καλορίζου (6 dan ITF) και πάρα πολλών γονέων και συγγενών των μικρών αθλητών, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Πριν την έναρξη των εξετάσεων δόθηκαν τα πτυχία στους αθλητές που είχαν αποκτήσει μαύρη ζώνη (1 dan) στις προηγούμενες εξετάσεις.
Μετά το τέλος των εξετάσεων οι μικροί αθλητές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του εξεταστή και του προπονητή τους Στέργιου Μαυροειδή και αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι.
Οι επιδείξεις έληξαν με κεράσματα από τον Σύλλογο «ΠΕΠΑΡΗΘΟΣ», ενώ το ραντεβού της νέας αθλητικής χρονιάς, ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο.
Να σημειώσουμε ότι την θερινή περίοδο θα λειτουργήσει στο χωρό ένα πλήρες γυμναστήριο για όλες τις ηλικίες.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6942 292 953 – 6974 943 983 – 24240 24809

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΔΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.