Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ τέλος; Και τώρα, ποιός έχει σειρά;

Γράφει η Παρασκευή Κουτούμπα
Αυτή τη φορά θέλω να απευθυνθώ ειδικά προς εκείνους τους συντοπίτες Σκιαθίτες, που όλες αυτές τις μέρες έλεγαν "καλώς κλείνει η ΕΡΤ"... Με τα γνωστά συνοδευτικά κοσμητικά επίθετα "χαραμοφάηδες", "κρατικοδίαιτοι", "σας πληρώναμε τόσα χρόνια τζάμπα" και λοιπά. Για άλλη μια φορά ξεχνώντας ότι οι πραγματικοί χαραμοφάηδες της ΕΡΤ ήταν οι μερικές εκατοντάδες "γαλάζιες" και "πράσινες" γλάστρες, που κατά καιρούς φύτευαν εκεί οι εκάστοτε πολιτικάντηδες, εξασφαλίζοντάς τους παχυλούς μισθούς και εξωφρενικά μπόνους, ενώ το μεγάλο χαμαλίκι το έβγαζαν πέρα οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, που πράγματι άξιζαν τη θέση τους, δούλευαν με μεράκι και έπαιρναν και ό,τι όλοι εμείς, κι ίσως λιγότερα.
Ποιος αναρωτήθηκε πώς έγινε σε χρόνο αστραπή η ψηφιοποίηση μεγάλου μέρους του αρχείου της ΕΡΤ; Δεν την έκανε ούτε η Σαλαγκούδη, ούτε η Ρέτσα, ούτε καμιά άλλη υψηλόμισθη βιδωτή γκόμενα πολιτικού. Την έβγαλαν πέρα μερικά ταλαντούχα παιδιά που απασχολήθηκαν για λίγους μήνες με ψίχουλα και στο τέλος ξαναπετάχτηκαν στο δρόμο.
Ποιος αναρωτήθηκε γιατί τώρα επιτέλους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ λένε την αλήθεια; Απλούστατα, γιατί τώρα δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Γιατί τώρα δεν έχουν κανένα να τους λογοκρίνει. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί το τελευταίο διάστημα οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΟΣΠΕΡΤ; Όλα αυτά (λογοκρισία, ανισότητα, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος) προσπαθούσαν τόσο καιρό να καταγγείλουν…Και η απεργία ήταν το μόνο όπλο που είχαν στα χέρια τους.
Το θέμα είναι ότι η καταστροφική αρχή έγινε. Και η κατρακύλα -αν ξεκινήσει- δε θα έχει τέλος... Και για όσους Σκιαθίτες επιμένουν παρ' όλα αυτά να λένε "καλώς κλείνει η ΕΡΤ", ας μπουν στην ιστοσελίδα του γνωστού ΤΑΙΠΕΔ (κλικ) να δουν ότι ήδη έρχεται η σειρά μας: η μαρίνα στη Σκιάθο ήδη είναι στα έργα προς εξέλιξη. Μόνο που όταν δούμε τις μπουλντόζες να έρχονται, θα είναι πολύ αργά. Και δε θα' χει μείνει κανένας για να μας υποστηρίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.