Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Δήλωση του Κώστα Πουλάκη για την ΕΡΤ

Με αφορμή το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοινώθηκε σήμερα, ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, συμπαραστεκόμενος στους εργαζόμενους που αντιδρούν, και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα από την κυβερνητική τρόικα, μόνο με την περίοδο της Χούντας μπορεί να συγκριθεί. Η φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το κλείσιμο των δομών και των υπηρεσιών της, που έφερναν υψηλής ποιότητας ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολιτισμό σε κάθε άκρη της χώρας, αποτελεί ανεπανόρθωτο πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι πάνδημη και δυναμική. Οι δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός, τα κτήρια, το αρχείο και το σύνολο των ενημερωτικών, πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων της ΕΡΤ αποτελούν κοινό κτήμα όλης της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθούν ούτε να παραχωρηθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα, φίλους και διαπλεκόμενους με το σάπιο και καταρρέον πολιτικό σύστημα. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και όλων των πολιτών που διεκδικούν ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, πηγή αντικειμενικής και ανεξάρτητης ενημέρωσης και πολιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.