Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μανώλης Πασχάλης: Οι Σκιαθίτες οφείλουν να ευχαριστήσουν τον Κώστα Αγοραστό για το αεροδρόμιο

Γράφει ο Πασχάλης Μανώλης
Υποψήφιος περιφ. σύμβουλος Βορείων Σποράδων
Π. Πρόεδρος Αναπτυξιακής Εταιρείας Σκιάθου
Αίτημα ετών αποτελούσε για την Σκιάθο το έργο επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης των αεροσκαφών στον διεθνή αερολιμένα της Σκιάθου, προκειμένου να καταστεί πιο λειτουργικός και προσβάσιμος για περισσότερα αεροσκάφη, στην αιχμή κυρίως της τουριστικής σεζόν.
Λαμβανομένου μάλιστα υπόψη του γεγονότος ότι το αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι βασική πύλη εισόδου για τον εισερχόμενο τουρισμό και στα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων, είναι προφανές ότι τα προβλεπόμενα έργα θα συμβάλουν στην περαιτέρω αύξηση του αριθμού των αεροσκαφών και κατ’ επέκταση, των επισκεπτών της θερινής περιόδου, που προέρχονται από διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Δεδομένου ότι η πρόκειται για έργο τεράστιας σημασίας θα παρακαλούσα να μην γίνεται το θέμα πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων και τοποθετήσεων.
Ευθέως μάλιστα και απαντώντας στον Κώστα Πουλάκη, υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας με το ΣΥΡΙΖΑ, του ζητάω να ασχοληθεί με δεκάδες άλλα θέματα μεγάλης σημασίας για τα νησιά, τα οποία και θα μπορούσα να του υποδείξω και να πάψει να εκτελεί τις κομματικές του εντολές ενός στείρου, άγονου και καταστρεπτικού αντιπολιτευτικού λόγου.
Οι ανάγκες προσωπικής προβολής καλό θα...
ήταν να λάμβαναν χώρα σε άλλα ευκολότερα ζητήματα και όχι σε θέματα ζωτικής και υπαρξιακής σημασίας, όπως το αεροδρόμιο μας.
Προφανώς κ. Πουλάκη αγνοείτε σίγουρα την τοποθεσία του αεροδρομίου και ίσως το όνομα του, το μήκος του, τα προβλήματα χωροστάθμευσης, τις αφίξεις του και πολλά άλλα.
Πολύ περισσότερο όμως αγνοείτε το ότι ένα λάθος στο αεροδρόμιο Σκιάθου θα σήμανε ολική καταστροφή της τοπικής οικονομίας με ό, τι αυτό ευκόλως συνεπάγεται.
Η τοπική οικονομία και οι επιχειρηματίες του τόπου θα είναι οι άμεσα ωφελούμενοι και δηλώνουν πλέον ανακουφισμένοι με την κατάληξη.
Φαίνεται όμως καθαρά ότι δεν σας ενδιαφέρει η «ταμπακέρα», η τοπική οικονομία δηλαδή, αυτό που φυσικά σας ενδιαφέρει, είναι να καταφέρετε χτυπήματα στην κεντρική εξουσία δια μέσω του κ. Αγοραστού και να εκμεταλλευτείτε την αγωνία των κατοίκων.
Όσο για αν και σε ποιον θα λογοδοτήσει ο κ. Αγοραστός, εύχομαι να συνεχίσει να «λογοδοτεί» στους πολίτες των νησιών, με παρόμοιους τρόπους όπως αυτός του αεροδρομίου !
Κατά την γνώμη μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αγοραστό που με την πραγματική επιμονή, υπομονή και μεθοδική του εργασία, έφερε επιτέλους το σημαντικότερο έργο στήριξης του τουρισμού τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια στον τόπο μας.
Εκ μέρους λοιπόν των κατοίκων ευχαριστώ τον περιφερειάρχη που κατάφερε να φέρει έργο 19 εκ. ευρώ στο νησί, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να εκμεταλλευτεί, επιτέλους κοινοτικούς πόρους και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του τουριστικού μας προϊόντος.

1 σχόλιο:

  1. Καλά τα λέει ο κυριος Πασχάλης, (υποψήφιος με τον κύριο Αγοραστό στις προυγούμενες εκλογές) αλλά αναρωτιέμαι αφου δεν εκμεταλέυεται το αεροδρόμιο ο ίδιος για πολιτικούς λόγους γιατι δεν λέει ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον δήμαρχο σκιάθου? Μονος του το έκανε ο Αγοραστός? Ο Δήμαρχος δεν βοήθησε καθόλου? Μήπως τον ξέχασε στην αναφορά του γιατι δεν τον συμφέρει καθώς ο κύριος πασχάλης ειναι ειναι ο ιδιος υποψήφιος δήαμρχος στις επομενες εκλογές και πολιτικά δεν πρέπει να πενέψει τους αντιπάλους του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.