Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νέα αποκλειστική συνεργασία Best Shop - Calpak

 ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟ
ΜΕ ΤΗΝ Νο 1 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Συνεχίζοντας τις ενέργειές μας για να σας προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις πιο συμφέρουσες τιμές, με χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα μας αποκλειστική συνεργασία για την Σκόπελο και την Αλόννησο με την εταιρεία Calpak, τη Νο 1 εταιρεία ηλιακών...
συστημάτων στην Ελλάδα.
Η Calpak είναι η πρώτη εταιρεία σε ολόκληρη την Ευρώπη που κατάφερε να κάνει εμπορική επιτυχία την χρήση των ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Από το 1976, όταν και ιδρύθηκε από την BP, η Calpak έχει εγκαταστήσει ηλιακά συστήματα σε περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά, γεγονός που την καθιστά αναμφίβολα ως τον ηγέτη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα. Σήμερα, έχοντας εκσυγχρονίσει την παραγωγή της με τεχνολογία αιχμής και με την λειτουργία των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης και ποιοτικού ελέγχου, διανέμει με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα της σε πολλές σημαντικές αγορές παγκοσμίως, όπως αυτές της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Αμερικής κ.α.
Φιλοσοφία της Calpak είναι να σχεδιάζει και να εξελίσσει τα προϊόντα της με πρώτο γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους, απόδοσης και διάρκειας. Με την κατάλληλη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής πετυχαίνεται η προσφορά της ενέργειας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό οφείλεται στην υψηλή ενεργειακή απόδοση και τη μακροζωία ενός συστήματος Calpak. Έτσι, η αγορά ενός Calpak, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επένδυση για το σπίτι σας. Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην τυποποίηση της παραγωγής της (κατά ISO 9001) και την πιστοποίηση της απόδοσης και της ποιότητας κατασκευής των προϊόντων της. Απόδειξη είναι όλα τα παρακάτω διεθνή επίσημα σήματα ποιότητας και οι εργαστηριακές δοκιμές απόδοσης:
Σήματα ποιότητας:

Εργαστήρια δοκιμών:

Οργανισμοί πιστοποίησης:

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα για να γνωρίσετε την πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας στο ζεστό νερό χρήσης, με τη δύναμη του ήλιου …και της Calpak.
Βασίλης Σπύρου / Best Shop
Σκόπελος
Tηλ. 24240 22033 / what's up 6983 315 932