Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Banana και άλλα τινά...

Πολλά δελτία Tύπου φθάνουν στην εφημερίδα με τις λέξεις “Κρασά - banana”, “bananarama”, “bananistas” κλπ. Ζητώ συγγνώμη που “δεν γνωρίζω” το θέμα και που δεν διάβασα το δημοσίευμα του protothema.gr για την Σκιάθο και την παραλία της Banana!
Για όσους μπορούν και καταλαβαίνουν σας παραθέτω το δελτίο Τύπου του Δημάρχου Σκιάθου:
«Προς τους φίλους της Σκιάθου και ιδιαίτερα απευθύνομαι προς τους φίλους του φυσικού κάλλους της Σκιάθου.
Αγαπητοί φίλοι, από όσα λέγονται και γράφονται για την περιοχή Κρασά -banana Σκιάθου είναι πέρα για πέρα διαστρεβλωμένα από τα "αφεντικά" των banana και bananarama που σκοπός τους, μάλλον είναι να πέσουν οι τιμές έναρξης των δημοπρασιών που είναι σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο και οι διάφοροι καλοθελητές να δραστηριοποιηθούν σε δημόσιο χώρο με ελάχιστο κόστος.
Φίλοι της Σκιάθου και του φυσικού της κάλλους, σας καταθέτω ότι για όποιες παράνομες παρεμβάσεις έχει...
κάνει ο όμορος ιδιοκτήτης του οικόπεδου" bananistas"' έχουν γίνει οι ανάλογες ενέργειες για να αποκατασταθεί πλήρως το περιβάλλον που είναι μέσω ΦΕΚ γύρω στα 600 τετραγωνικά μέτρα με φυσική αναδάσωση. Το κύριο πρόβλημα της περιοχής είναι τα αυθαίρετα των άνω «αφεντικών» που οφθαλμορυπαίνουν την όλη περιοχή και έχουν διωχθεί για αυτά τόσο από την ΕΛΑΣ, όσο και από τον Δήμο Σκιάθου και την Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου.
Κλείνοντας, για τους νέους που πολλά λέγονται, η Σκιάθος μας, προσφέρεται για διασκέδαση και χαλάρωση τόσο στη Κρασά-banana, τόσο στο Βρωμόλιμνο, αλλά και στην Αγία Ελένη και στις άλλες τις φανταστικές παραλίες του νησιού.
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Ο δήμαρχος ΣΚΙΑΘΟΥ
Νικόλαος Κυρ. Πλωμαρίτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.