Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου

Ραντεβού τον Σεπέμβρη..!
Μία υπέροχη γιορτή παρακολούθησαν γονείς και κηδεμόνες του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού, την οποία άνοιξε η χορωδία του Σχολείου με τα τραγούδια που παρουσίασε και στο Μουσικό Φεστιβάλ Σκοπέλου. Στο πιάνο συνόδευε η μουσικός του Σχολείου κα Μαζέρα Γεωργία, στην κιθάρα ο δάσκαλος κ. Καράτζιος Γεώργιος, στο φλάουτο η κα Τάνια Τζουβέλη, ενώ τη χορωδία διεύθυνε η Διευθύντρια του Σχολείου κα Τουτουτζόγλου Φραγκούλα.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από όλα τα τμήματα παραδοσιακοί χοροί, την εκμάθηση των οποίων και την παρουσίαση ανέλαβε ο γυμναστής κ. Νίκος Φουτζόπουλος.
Στο λόγο της η Διευθύντρια, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους, για το εξαιρετικό κλίμα γόνιμης συνεργασίας που επικρατούσε όλη τη χρονιά. Με την καλή τους διάθεση και το μεράκι τους, καταφέραμε ν’ αναπτύξουμε μια...
πολύ σημαντική δραστηριότητα στο Σχολείο μετέχοντας σε προγράμματα και εκδηλώσεις που αποτέλεσαν πολύτιμη εμπειρία και πηγή γνώσης για τους μαθητές μας.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υποδιευθύντρια κ. Προβιά Αλεξάνδρα για την πολύτιμη προσφορά της στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επίτευξη των στόχων, που θεωρώ ότι αξίζει να θέτουμε για το καλό των παιδιών μας.
Τέλος ευχαριστώ όλους όσους μοιράζονται και συμμερίζονται την επιθυμία μου να φύγουν τούτα δω τα παιδιά της Έκτης τάξης με χρήσιμα εφόδια, αλλά και όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμά τους στο Δημοτικό σχολείο που σε λίγο αποχαιρετούν.
Σας εύχομαι να έχετε καλή πρόοδο στο νέο σας σχολείο, το Γυμνάσιο, να έχετε φώτιση Θεού και να είστε καλότυχα».
Καλό καλοκαίρι σε όλους και...
ραντεβού το Σεπτέμβρη..!»

2 σχόλια:

  1. μπραβο φραγκουλα.η δουλειες που κανεις με τα παιδια μας μας γεμιζουν χαρα.μπραβο και στους υπεροχους δασκαλους που με το μερακι , την καλη τους διαθεση και την πολυ δουλεια ειχαν αυτο το αποτελεσμα.μας συγκινησαν τα παιδια της χορωδιας αλλη μια φορα καθως και ολα τα παιδια με την συμμετοχη τους σ αυτες τις εκδηλωσεις.να ειστε ολοι καλα,καλο καλοκαιρι και ραντευου τον σεπτεμβρη με ορεξη για καινουρια πραγματα.σας ευχαριστουμε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στη διευθύντρια και στους τόσο αξιόλογους δασκάλους.

    Η δουλειά που κάνετε για τα παιδιά είναι εξαιρετική κι αξιέπαινη.
    Δείχνει την όρεξη και την αγάπη σας για καλό έργο, στους καιρούς που όλοι λένε: "Δεν πληρώνομαι, άρα γιατί να προσφέρω κάτι παραπάνω;"
    Κι εσείς κακοπληρωμένοι όπως όλοι μας είστε, όμως δεν το "παίζετε" δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά έχετε συνείδηση του λειτουργήματος που επιτελείτε.

    Είστε φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους που άραξαν στη δημοσιοϋπαλληλική καρέκλα κι αράχνιασαν!!

    Θερμά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.