Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Θέμα parking πάλι..!

Πολύ περισσότερα από 20 αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δημοτικό χώρο στάθμευσης στην παραλία Σκοπέλου καταλαμβάνοντας παράνομα θέση, στην παραλιακή οδό το παρκάρισμα είναι εκτός ελέγχου, δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών που θέλουν να διασχίσουν την παραλία, ενώ το παρκάρισμα του τύπου “όπου γουστάρω” δημιουργεί προβλήματα και αλλοιώνει το χρώμα του παραδοσιακού οικισμού Σκοπέλου.
Το ζήτημα του ελέγχου της στάθμευσης στο νησί έβαλε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Φαδάκης χωρίς να λάβει πειστικές απαντήσεις...

10 σχόλια:

  1. Κάποια στιγμή θα πρέπει το Λιμεναρχείο Σκοπέλου να αποφασίσει να κάνει σωστά τη δουλειά του, ώστε να αποφεύγονται παρεμβάσεις δημοτικών συμβούλων σε δημόσιες συνεδριάσεις, λόγω άγνοιας, αστοχίας ή και λαϊκισμού (χορτάσαμε από τέτοιες…)

    Στους συγκεκριμένους χώρους της χερσαίας ζώνης, στους οποίους αναφέρθηκε ο κύριος Φαδάκης, ο Δήμος Σκοπέλου δεν έχει καμία αρμοδιότητα, ούτε η Δημοτική Αστυνομία.

    Οι διατάξεις του ΚΟΚ σε αυτούς τους χώρους είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου και μάλλον εκεί θα πρέπει να απευθυνθεί ο δημοτικός σύμβουλος, για να ζητήσει εξηγήσεις της δυσπραγίας και αδιαφορίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα αυτοκίνητα:
    Προφανώς και αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σταθμευμένα σε δημόσιο χώρο, για να πάνε όμως στο λιμάνι σημαίνει ότι κυκλοφόρησαν και χωρίς πινακίδες και προφανώς και χωρίς ασφάλιστική κάλυψη.
    Για το λιμεναρχείο:
    Το λιμεναρχείο είναι για κλάματα. Δημοσιουπαλληλίκι σκέτο, κάθονται και κλαψουρίζουν που τους κόπηκε ο μισθός, διαβάζουν αθλητική εφημερίδα, πηγαίνουν περιπολία στα ερημόνησα και πυροβολούν τα κατσίκια, μεταφέρουν το άγιο φως ή "επισήμους" με έξοδα του ελληνικού λαού και τέλος έχουν μια 4μελή ομάδα στο λιμάνι για τα απολύτως απαραίτητα. Για ότι στραβό συμβαίνει στο λιμεναρχείο φταίει ΠΑΝΤΑ ο επικεφαλής, στρατιωτική δομή έχει άλλωστε η υπηρεσία. Ο δήμαρχος θα μπορούσε ενδεχομένως να επικοινωνήσει με κάποιον υψηλότερα στην ιεραρχία του λιμενικού, τότε θα έτρεχε ο λιμενάρχης γιατί εκτός από το μισθό τον ενδιαφέρει και η προαγωγή, τίποτε άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει ο Λιμενάρχης να πει ότι δεν έχει άτομα και διάφορα άλλα φαιδρά, επί του θέματος τίποτε.

    Ηλίας Σκαβέντζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Δημοτικός Σύμβουλος μίλησε και για μέσα στην Σκόπελο «παραδοσιακός χαρακτηρισμένος οικισμός.....» είπε , μην τρελαίνεσαι(άκου ξανά την συνεδρίαση).
    Και αν μι τι άλλο ξέρει σε ποιόν και πού πρέπει να απευθυνθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Προφανώς και δεν έχω διάθεση να τρελαθώ, αλλά αυτό το "μι" σου με τρελαίνει!

      - Όσο για το αν ο δημοτικός σύμβουλος "ξέρει σε ποιόν και πού πρέπει να απευθυνθεί" ας το κάνει κατευθείαν, χωρίς να μας ζαλίζει με φανφάρες και φτηνούς λαϊκισμούς.

      Διαγραφή
    2. Το «μη» σε χάλασε , τα χάλια του Λιμενικού Ταμείου δεν τα βλέπεις , με τα πίλαρ τι έγινε θα μας εξηγήσει κάποιος , πολλά ακούγονται ......... με ένα δύστυχος λάθος δεν νομίζω ότι μας έπεισαν . Τι φάβα έχει ο λάκος .......

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΛΑΡ...
      ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ PARKING !!!

      ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ.

      Διαγραφή
  4. "Πέστα Χρυσόστομε" Φτάνει πια η άγνοια και το δήθεν ενδιαφέρον για σχηματισμό μόνο εντυπώσεων και παραπληροφόρηση.Και το χειρότερο από όλα ρίψη ευθυνών σε υπηρεσίες οι οποίες δεν είναι αρμόδιες. Ειπώθηκαν πολλά στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Προσπάθησαν να στήσουν το Δήμαρχο στον τοίχο.Αυτός καλοπροαίρετα έδινε απαντήσεις,αλλά δεν ξέρει με τι υποκριτές και φίδια και συμφεροντολόγους έχει να κάνει.
    Γνωρίζω πολλοί καλά ότι το σχόλιο μου δεν θα το αναρτήσεις. Σκέψου όμως πόσα χρόνια υπηρέτησες την δημοσιογραφία.Δεν μου αρέσει που γράφω ανώνυμα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Η τελική απόφαση είναι δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγά έχω κάποια άλλη απορία, υπάρχει κάποια απαγορευτική πινακίδα μέσα στο πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα αυτά; Και από τη στιγμή που δεν έχουν πινακίδες τι να γράψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα γραφεια του λιμεναρχειου βρισκονται ακριβως απεναντι . ακομα και απο το παραθυρο τους μπορουν να δουν ποιος μπαινει και ποιος βγαινει στη χερσαια ζωνη του λιμανιου .
      δεν χρειαζεται πινακιδα απαγορευτικη , οποιος εχει αυτοκινητο χωρις πινακιδες πρεπει να γνωριζει και το νομο και που μπορει να το παρακαρει .
      εξ αλλου καπου θα εχεις ακουσει οτι αγνοια νομου δεν δικαιολογειται . οταν μαλιστα αυτος που εχει τα εν λογω αυτοκινητα της φωτογραφιας , ειναι γνωστη επιχειρηση που τα ενοικιαζει στο κοινο , ξερει απο ολους μας καλυτερα τον κοκ - κωδικα οδικης κυκλοφοριας .
      το λιμεναρχειο δεν χρειαζεται να τα γραψει , αλλα να τα σηκωσει με γερανο .

      Διαγραφή
  6. Εχουμε και λέμε λοιπον εδώ και 4 χρόπνια και ειδικά εφέτος υπάρχει στο αγαπημένο μας χωριό την Γλώσσα ένα παρκινγκ στην Τουμπα το οποιο ειναι γεματο με αυτοκινητα χωρις πινακιδες και επισης με μηχανες οι οποιες πιανουν θέσεις για να ξαναπαρκάρουν με την ανεσή τους το βράδυ τα αυτοικινητά τους οι δημότες του χωριού μας . Πιο κατω υπάρχει το παρκινγκ του Σταυρού οπου και κει ειναι γεμάτο με τρέιλερ και εγκαταλελημένα αυτοκίνητα , Το καλοκαιράκι λοιπον απο την Γωνια που ειναι το παντοπωλειο πανω απο το σχολειο μεχρι και στην αρχή των σκαλοπατιών ειναι γεματο με παρκαρισμένα αυτοκίνητα . Ρωτάω λοιπον και λέω εκει δεν έχει καμι δικαιοδοσια το λιμεναρχείο ποιος φταίει ;;; Μα φυσικά ο Δημαρχος ο Γιωργος τώρα πριν ο Βασιλούδης . Μα τι λέω η Ελισάβετ τώρα πριν Ο Βαφινης και ο Νικος . Ποτέ μα ποτέ ομως δεν φταίει κανένας απο ολους σους ζούμε στο χωριό . Παντα καποιος αλλος φταίει σωστά;;; Μα θα μου πειτε φταίνε οι κακοί μνημονιακοί που μας πήραν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα ποπυ δεν έχουμε να πληρώσουμε τα τέλη . Σωστά παντα καποιος φταίει εμείς ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.