Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

O Παναγιώτης Αστεριάδης και η παρέα του

O Παναγιώτης Αστεριάδης ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα νέους σολίστες στο μπουζούκι τιμά με την παρουσία του το Μουσικό Φεστιβάλ της γενέτειράς του, της Σκοπέλου.
Ένας σεμνός και ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος αγαπά και υπηρετεί τη μουσική με ήθος και αφοσίωση, γνωρίζοντας την αξία μιας τέτοιας διοργάνωσης για τον τόπο και τους συμπατριώτες του, θα προσφέρει σε όλους μας υπέροχα μουσικά ταξίδια, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!
Μαζί με τον Παναγιώτη Αστεριάδη θα εμφανιστούν οι:
-Θανάσης Σύρος στην κιθάρα, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικός με εμπειρία 35 χρόνων σε πάλκα της Αθήνας κι επιτυχημένες συνεργασίες με όλους τους κατ’ εξοχήν εκφραστές του ρεμπέτικου τραγουδιού, καθώς επίσης και οι παρακάτω άξιοι και ταλαντούχοι Σκοπελίτες μουσικοί, καταξιωμένοι και γνωστοί στο νησί μας, που θα τους πλαισιώσουν και θα κοσμήσουν κι αυτοί με το ταλέντο και την παρουσία τους τη μεγάλη μας μουσική γιορτή, ο Κώστας Λεμονής στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Λεμονής στο ακορντεόν, ο Γιάννης Ξηρογάννης στον μπαγλαμά και ο Στέλιος Παχής στο μπουζούκι.
skopelos-festival.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΔΙΕΠΡΕΠΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΗΘΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ,ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΑΚΙ ΤΟΝ ΠΑΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΟΥ ,ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΜΟΝΗ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παιδια. θα ειναι πολυ ομορφη εκδηλωση.βαλσαμο στην ψυχη μας.ειμαστε τυχεροι που σας εχουμε και σας απολαμβανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ,ΤΟΛΜΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ.ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΥΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μέχρι σήμερα συμμετοχές κλικ ΕΔΩ: http:/http://skopelos-festival.blogspot.gr/p/blog-page.html. Κάθε ημέρα προστίθενται νέα ονόματα.

      Διαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΡΜΑΙΝΗ,ΓΕΡΑΚΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΡΗΝΗ.ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΥΙΔ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.