Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Στη Λάρισα το Greek Fighting Championship GFC

Το Σάββατο 15 Μαΐου 2013
με την συμμετοχή του αθλητή των DRAGON's FIGHTERS
Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Παντελή Παχή
Στη Λάρισα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Ελληνικό Πρωτάθλημα Μαχητών (Greek Fighting Championship GFC 4), το Σάββατο 15 Μαΐου 2013 στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης. Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και των διοργανωτών του GFC.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Άλλο ένα ξεχωριστό και δυναμικό άθλημα διοργανώνεται στην πόλη της Λάρισας και στην Θεσσαλία, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων. Εμείς ως Περιφέρεια στηρίζουμε όλες τις μορφές του αθλητισμού και παράλληλα με τους αγώνες αυτούς πραγματοποιείται και μια καμπάνια κατά των ναρκωτικών. Είναι καιρός να στραφούμε στην ελληνική ψυχή, στην δύναμη που έχουμε μέσα μας, μιας και στο δυναμικό αυτό άθλημα αποδεικνύεται ότι όσες φόρες και αν πέσεις κάτω, σηκώνεσαι και συνεχίζεις τον αγώνα. Στην δύσκολη αυτήν στιγμή που βιώνει η χώρα, χρειάζονται δυναμικές παρεμβάσεις και χρειάζεται η δύναμη της ψυχής των Ελλήνων για να βγούμε από αυτήν την κρίση.
Το άθλημα αυτό είναι ξεχωριστό και με τη...
συγκεκριμένη διοργάνωση, δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες, στους συλλόγους και στα νέα παιδιά της Θεσσαλίας, που ασχολούνται με το άθλημα αυτό, να δουν από κοντά πρωταθλητές από άλλες χώρες αλλά και τον Λαρισαίο πρωταθλητή, τον Νέστορα Μπατζέλα. Παράλληλα στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε κοντά στο άθλημα τους στην Θεσσαλία, όπως και ότι εδώ στην πόλη της Λάρισας μπορούν να γίνουν τέτοιες οργανώσεις που τιμούν τους ίδιους τους αθλητές και τις προσπάθειες τους».
Από τα έσοδα της εκδήλωσης ενισχύεται και το κέντρο απεξάρτησης “Αρωγή”, στη μάχη κατά των ναρκωτικών.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.