Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δημόσια διαβούλευση στη Σκόπελο

Δημόσια διαβούλευση πάνω στην πρόταση προεδρικού διατάγματος για τη διατήρηση της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς στους οικισμούς των Βορείων Σποράδων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου.
Διοργανωτές είναι η τοπική επιτροπή Βορείων Σποράδων της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το Τεχνικό Επιμελητήριο και ο Δήμος Σκοπέλου.

3 σχόλια:

  1. Χαιρομαι που μια προταση απο τα παλια ωριμασε και ερχεται εκ νεου για συζητηση.Μεγαλο συγριτικο πλεονεκτημα η ανακυρηξη των οικισμων των Σποραδων σε παραδοσιακους και ιδιαιτερως για τη νησο Σκοπελο οπου εκτος του υπαρχοντος οικισμου θα προστεθουν η Γλωσσα και το παλιο Κλημα.Οι Σποραδες με τους οικισμους ,το θαλασσιο παρκο, το προγραμμα Ναtoura και αλλες δρασεις περιβαλλοντικες θα αποτελεσουν μια ισχυρη βαση για αναπτυξη ποιοτικου και θε ματικου τουρισμου στο μελλον .Αγγελος Ξηνταρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως αναφέρεται το προηγούμενο σχόλιο, συνοπτικά και επιγραμματικά, συμφωνώ σε βαθμό που δεν έχω να συμπληρώσω κάτι και χαιρετώ το θάρρος των αναφορών σε υφιστάμενους θεσμούς. Μάριος Γιαννουράκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα φτανουν?αν οχι τι αλλο πρεπει να γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.