Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ματιάστηκε το πλοίο..!


Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ "ΠΡΩΤΕΥΣ" 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» Ν.Π. 4007 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Γλώσσα Σκοπέλου για Σκιάθο – Βόλο, με 63 επιβάτες, ότι στη θαλάσσια περιοχή Ακ. «ΚΑΒΟΥΛΙΑ» Παγασητικού κόλπου διαπιστώθηκε αδυναμία τροφοδότησης πετρελαίου από τις κύριες δεξαμενές καυσίμου προς την ημερήσια δεξαμενή κατανάλωσης καυσίμου με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας οι κύριες μηχανές και να παρουσιαστεί αδυναμία χειρισμών.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής προς παροχή συνδρομής, ενώ λίγο αργότερα η βλάβη αποκαταστάθηκε από το πλήρωμα και το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Βόλου αποβιβάζοντας με ασφάλεια του επιβάτες.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΠΡΩΤΕΥΣ» μέχρι αποκατάστασης της δυσλειτουργίας και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού. 

29 σχόλια:

  1. Είστε σίγουροι ότι αυτό που δημοσιεύετε είναι αλήθεια ????
    Είναι σαμποτάζ από άλλη εταιρία που τους κάρφωσε (και καλά) και δεν τους άφησαν από το Λιμεναρχείο να φύγουν, διότι περίμεναν ένα χαρτί από το Υπουργείο...για ψάξτε και αυτές τις πληροφορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο και συκοφαντικό το σχόλιο που έγραψε "ανώνυμος" για τον μηχανικό του πλοίου γι' αυτό και απορρίφθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξέρω ότι από το πλήρωμα μας φέρθηκαν όσο πιο όμορφα μπορούσαν και σαν εταιρία σε όσους ήθελαν να φύγουν με το flying cat τους πλήρωσε τη διαφορά και όσοι θα φύγουμε αύριο μας κάλυψαν διαμονή και φαγητό.Αρχή είναι ακόμα και περιμένουμε όλοι μας να στρώσει.Μακάρι να είναι το τελευταίο λάθος που έγινε(γιατί έτσι μας ενημέρωσαν) και να το στηρίξουμε όλοι.Μην ξαναγυρίσουμε στο μονοπώλιο.Τίποτα δεν πτοεί τον Πρωτέα!!Να στηριχτεί από όλους και να πέσουν και τα εισιτήρια και της hellenic!Κέρδος δικό μας θα είναι!Τέλος στα μονοπώλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι που θα ανεβει η εταιρεια (ΑΝΕΣ) με την ελευση του Πρωτεα στις σποραδες. Μεχρι στιγμης το μονο που κανει ειναι να πληρωνει τις διαφορες στα εισιτηρια απο την καθυστερημενη εναρξη και τη διαμονη και φαι απο τη ζημια σημερα! Βλεπω την ταφοπλακα της ΑΝΕΣ να μπαινει πριν την ωρα της!

      Διαγραφή
    2. Είστε καλοί άνθρωποι παντως!!μπραβο σας!θα πάτε μπροστά!

      Διαγραφή
    3. Είσαι με μία λέξη απαράδεκτος

      Διαγραφή
    4. Θα το ήθελες!
      Στο χέρι μας είναι να μπει αλλού η ταφόπλακα.
      Στην απαράδεκτη νοοτροπία μας!

      Διαγραφή
    5. Σε ευχαριστώ φίλε..καταλαβαίνουμε γιατί δεν πάμε τελικά μπροστά..

      Διαγραφή
    6. Οι αληθειες πονανε δυστυχως!! Και αυτους που δεν "χαιδευουν αυτακια" δεν τους παει κανενας γιατι αποτελουν τροχοοπεδη στα σχεδια τους.

      Διαγραφή
  4. θα δουλεψει το πλοιο εξαιρετικα

    μονο η Σκιαθος αρκει για να το στηριξει το πλοιο (τοση πολυ κινηση εχει) και ειναι και η Σκοπελος και η Αλόννησος

    μην βιαζομαστε ας στηριξουμε το πλοιο και μακαρι η εταιρεια με τα πρωτα εσοδα να φερει και αλλο πλοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ειναι τοσο καλα τα πραγματα εκει πανω και μεσα σε λιγο χρονο με τα κερδη μπορει να ερθει και αλλο καραβι...γτ τοσα χρονια δεν κανατε μια εταιρεια λαικης βασης να τα κονομησετε κιολας?

      Διαγραφή
    2. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλοί με μυαλά σαν και ορισμένων που γράφουν εδώ μέσα..

      Διαγραφή
  5. Ένα λάθος έγινε και πλάκωσε αμέσως το Λιμεναρχείο.Χωρίς πρόβλημα σταμάτησαν το πλοίο για επανέλεγχο.Ενώ όταν γκρέμισαν το λιμάνι του Αγνώντα, έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να δώσουν δραχμή για την ζημιά που έκαναν. Και τώρα περιμένουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού να φτιαχτεί το λιμάνι.Το καράβι θα μείνει στα νησιά όσο πόλεμο και αν κάνουν ανταγωνιστές και αρμόδιες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας. Επειδή σήμερα επέλεξα συνειδητά να ταξιδέψω απο το νησί μου στο Βόλο επιστρέφοντας απο τις Πασχαλινές διακοπές, έζησα απο κοντά όλη την ιστορία με την υποτιθέμενη βλάβη της μηχανής του πλοίου. Καμιά βλάβη πραγματική δεν υπήρξε, κανένα κίνδυνο δεν διέτρεξε κανένας επιβάτης. Το πλοίο έμεινε απο καύσιμα, άν και ήταν φουλαρισμένο γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Τι να σκεφθεί κανείς. Δεν γίνονται τέτοια λάθη. Ο καπτάν Γιώργης έφθασε στα όρια του, δεν μπορούσε να το πιστέψει, ότι στο πρώτο ουσιαστικά ταξίδι του καραβιού συνέβαινε αυτό. Πέραν τουτο όταν ξανα τροφοδοτήθηκε η μηχανή με πετρέλαιο το πλοίο ταξίδεψε χωρίς κανένα πρόβλημα στον Βόλο. Η ψυχρολουσία που ένιωσα όταν έμαθα το μεσημέρι, ότι το λιμεναρχείο δεν του επέτρεψε να κάνει το προγραμματισμένο δρομολόγιο,λόγω βλάβης της μηχανής,δεν περιγράφεται. Επιβάτες σε κατάσταση κρίσης να μην ξέρουν τι συμβαίνει και η ώρα να πλησιάζει 14:30 που έφευγε το ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 5. Τι νομίζεται ότι συνέβει ? Σίγουρα όλοι το καταλάβατε. Όλοι πήγαν με το ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 5, στον προορισμό τους. Ο σκοπός επετεύχθη. Η σκέψη και ο ψίθυρος της αναξιοπιστίας του πλοίου ίδη άρχισε. Δεν μπορούσε να συμβεί χειρότερο απο αυτό. Οι γνωστοί καθεστωτικοί των νησιών μας, εδώ και 25 χρόνια περίπου το εκμεταλλεύτηκαν άριστα. Σκόρπισαν ψευδείς πληροφορίες στα νησιά και στο Βόλο και επηρέασαν συνειδήσεις γνώμες και αρχές. Το έργο το έχουμε ξαναδεί.Δεν πρέπει όμως αυτό το γεγονός να μας λυγίσει. Αυτό το καράβι πρέπει να το στηρίξουμε να το κάνουμε στις συνειδήσεις μας, δικό μας. Παρά τις αντιξοότητες πρέπει να αποδείξουμε ότι το θέλουμε. Εγώ πάντως, σήμερα ένιωσα ότι βρίσκομαι στο δικό μου σπίτι με τους δικούς μου ανθρώπους, και προ πάντων ένιωθα ασφαλής παρά το πρόβλημα που προέκυψε. Οι χώροι του πλοίου εσωτερικά και εξωτερικά, καλύπτουν ακριβώς αυτό που θέλω. Σαλόνια μεγάλα, λειτουργικά, καθαρά χωρίς αεροπορικά καθίσματα, δύο μπάρ μέσα, έξω, πλήρωμα ευγενέστατο και εξωτερικοί χώροι που άνετα μπορείς να βγείς έξω να απολαύσεις το ταξίδι σου. Γκαράζ σχετικά ευρύχωρο.Η φιλοσοφία του αγγίζει τις πραγματικές ανάγκες των νησιών μας και οι τιμές αναλογικά προσιτές σε σχέση με τους καθεστωτικούς. Είμαστε υποχρεωμένοι και αξίζει να το στηρίξουμε γιατί θα δώσει ποιότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή των νησιωτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγχαρητηρια !!!!! το καλυτερο σχολιο εδωσες μακραν !!!!!!και παλι συγχαρητηρια

      Διαγραφή
  7. ειναι πολυ πιθανο να το "φαει" το πλοιο η αλλη γνωστη και μονιμη εταιρια που ειναι στις σποραδες εδω και χρονια ,ελπιζω να μην το "φανε" , ο υγιης ανταγωνισμος ειναι καλο πραγμα και μακαρι να πεσουν οι τιμες γιατι ολοι μας γνωριζουμε οτι ειναι οι πιο ακριβες σε ολη την ελλαδα , δεν γινετε να ερχονται τουριστες απο αεροδρομιο αμστερνταμ στο αεροδορμιο σκιαθου με εισητηρια 20-25 ευρω και να εχει το καραβι για βολο 35 +, να πεσουν οι τιμες και να υπαρξει ανταγωνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως δημότης Σκοπέλου και επαγγελματίας στον κλάδο τουρισμού, θα στηρίξω τον Πρωτέα, ακόμη και με την υποτιθέμενη χαλασμένη μηχανή. Μου είναι αδύνατο να ξεχάσω ότι λίγες μέρες πριν την φετινή Ανάσταση, όταν ήθελα να έρθω στο νησί μου , το πρακτορείο στο Βόλο, μου είπε ότι το καράβι της μόνιμης εταιρίας, θα πάει μόνο μέχρι την Σκιάθο !!!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ ΠΟΛΛΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν δεν κάνω λάθος το καράβι της μόνιμης εταιρείας την Μ. Παρασκευή, το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, έκανε ένα τοπικο δρομολόγιο για Σκιάθο στις 9 το πρωί, ενώ την ίδια ημέρα το άλλο καράβι της μόνιμης εταιρείας ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ αναχώρησε στις 13:30 για Σκιάθο-Γλώσσα-Σκόπελο-Αλόννησο. Συνεπώς, δεν έμεινε κανένας προορισμός εκτός των δρομολογίων.Εαν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τι να σκεφθώ για σένα συμπατριώτη μου που τους υποστηρίζεις, όταν έχω νιώσει στο πετσί μου την αδιαλαξία τους τόσα χρόνια? Πώς μπορώ να σκεφθώ θετικά για αυτούς όταν έχουν επιβληθεί κατοχικά στον τόπο μας, δημιουργώντας το δικό τους μονοπώλιο πετώντας έξω όποιον πήγε να μπεί στην γραμμή, ( Παναγία Σκιάθου - Γούτο - ΝΕΛ - Σπιντ Κατ), αυξάνοντας εξωπραγματικά τις τιμες των εισιτηρίων, μειώνοντας δραματικά τα δρομολόγια τον χειμώνα καταργώντας ολοκληρωτικά τα δρομολόγια προς Αγ Κωνσταντίνο.

      Διαγραφή
    2. Δεν υποστηρίζω κανέναν φίλε συμπατριώτη...δες και την απάντηση 5:42 και θα καταλάβεις...

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα συμπατριώτες μου.Το πλοίο αυτή την στιγμή βρίσκεται δεμένο στην προβλήτα του Βόλου. Οι άνθρωποι το Λιμεναρχείου εκτελώντας την δουλειά τους σωστά και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου,έχουν απαγορεύσει τον απόπλου του πλοίου, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλουν και διαμελίζουν τον κώνωπα κάτω απο την ασφυκτική πίεση των καθεστωτικών οι οποίοι ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς τους δεν άφησαν το πλοίο να βγεί την περίοδο του Πάσχα, βάζοντας εμπόδια, βρίσκοντας συνεχώς διάφορα προβλήματα γραφειοκρατικού τύπου. Τώρα ΟΡΘΟΣ περιμένουν τον επιθεωρητή απο τον Πειραιά για να υπογράψει το ΟΚ του αυτονόητου , παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του πλοίου ότι το πλοίο δεν έχει πρόβλημα. Σε άλλες παρόμοιες όμως περιπτώσεις ούτε καν θα ασχολούνταν. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Με τα Φλάϊνγκ Κατ, και τα δελφίνια παλιότερα έχουμε μείνει άπειρες φορές μεσοπέλαγα, χωρίς να ενδιαφερθεί κανείς, και χωρίς να κοπεί κανένα δρομολόγιο, γιατί απλά δεν υπήρχε καμιά ενόχληση απο κανέναν. Έλειναν και έδεναν. Επί της ουσίας όμως θα πρέπει να επιζήσουν και οι δυό εταιρείες και οτι ο υγιείς ανταγωνισμός μόνο οφέλη θα επιφέρει σε όλους μας. Απλά χρειάζεται σωστη διαχείριση των καταστάσεων. Δυστυχώς όμως είναι δύσκολο να συμβεί αυτό. Χθές όλος ο κόσμος που ταξίδευε με τον ΠΡΩΤΕΑ ήταν επιβάτες του Φλάϊνγκ Κατ, που ήρθε άδειο σχεδόν στο Βόλο. Το μεσημέρι που δεν έφυγε το πλοίο περίμεναν πανω απο 100 άτομα στο λιμάνι, οι οποίοι ταξίδεψαν τελικά με το Φλάϊνγκ Κατ. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικά οικονομικά οφέλη παίζονται? Εγώ τι να σκεφθώ που τους έχω νιώσει στο πετσί μου τόσα χρόνια? Πώς μπορώ να σκεφθώ θετικά για αυτούς όταν έχουν επιβληθεί καθεστωτικά στον τόπο μας, δημιουργώντας το δικό τους μονοπώλιο πετώντας έξω όποιον πήγε να μπεί στην γραμμή, ( Παναγία Σκιάθου - Γούτο - ΝΕΛ - Σπιντ Κατ), αυξάνοντας εξωπραγματικά τις τιμες των εισιτηρίων, μειώνοντας δραματικά τα δρομολόγια τον χειμώνα καταργώντας ολοκληρωτικά τα δρομολόγια προς Αγ Κωνσταντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν κανεις λαθος το πρωινο δρομολογιο ηταν εκτακτο οντως, αλλα θα ηθελα αν εχεις την διαθεση να μας σχολιασεις το γεγονος οτι σε μια γραμμη κορμου, η εταιρεια επελεξε να κανει ενα εκτακτο δρομολογιο μονο προς Σκιαθο, επιλεχτικα δηλαδη προς ενα μονο νησι, αφηνοντας τα 2 αλλα νησια που απεχουν ελαχιστα ναυτικα μιλια απεξω, μια ημερα μαζικης εξοδου για το Πασχα

    μαλιστα ο Πηγασος εμεινε δεμενος απο την ωρα που εφτασε στη σκιαθο γυρω στις 11.30 μεχρι τις 3 το μεσημερι στο λιμανι της Σκιάθου.

    εχει δικαιο ο δημοτης Σκοπελου, Αλοννησου και αν ειναι επαγγελματιας να σχολιαζει το γεγονος αυτο, καθως η εταρεια επρεπε να βαλει το πλοιο σε ολη την γραμμη κορμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά λες! πολλά δεν ξεχνάμε... Τις τιμές; τον προγραμματισμό των δρομολογίων; Την υπέροχη εξυπηρέτηση και την ταχύτητα;
    Δεν νομίζω πάντως, παρακολουθώντας τα σχόλια εδώ και στην άλλη αντίστοιχη ανάρτηση για τον Πρωτέα, πως δεν είναι τρολλιές και προβοκάτσια τα σχόλια υπέρ των ακατονόμαστων του μονοπωλείου. Επίτηδες γίνονται για να προκαλλούν θόρυβο, που ισως τελικά βγεί σε καλό. Αποκλείεται ο/οι γραφών/τες
    να πιστεύουν πραγματικά αυτά που γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπς άραγε υπήρξε μια κάποια ζήτηση προς Σκιάθο και μπήκε ο ΠΗΓΑΣΟΣ? Είναι το μόνο που μπορώ να θεωρήσω ως πιο πιθανό. Εξάλλου και σε άλλες γραμμές συμβαίνει να εκτελείται τοπικό προς ένα μόνο προορισμό, είτε είναι η γραμμή της Ραφήνας-'Ανδρου-Τήνου-Μυκόνου, που τα πλοία κάνουν τοπικό μέχρι Άνδρο, είτε η γραμμή της Παροναξίας, όπου το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΙΘΑΚΗ παλαιότερα έκανε κάποια εκτακτα προς Πάρο μόνο. Επίσης, και από τα δρομολόγια του ΠΡΩΤΕΑ βλέπω ότι στην φουλ σεζόν θα έχει κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή πρωίνό τοπικό για Σκιάθο και μετά Σκιάθο-Γλώσσα (-Σκόπελο-Αλόννησο).
    Ως προς τον προγραμματισμό των δρομολογίων ή HSW εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι μαέστρος στην καθυστέρηση έκδοσης των δρομολογίων,όταν άλλες εταιρείες βγάζουν τα καλοκαιρινά τους δρομολόγια από Γενάρη.
    Ως προς τις τιμές, πάλι η HSW θα "θυμηθεί τους νησιώτες και θα σταθεί στο πλευρό μας" μειώνοντας το κόστος των εισιτηρίων, τώρα που έχει δίπλα της τον Πρωτέα. Τον υπόλοιπο καιρό...ας είναι καλά τα κορόϊδα που πληρώνουν...
    Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά με τον ΠΡΩΤΕΑ, να μείνει στη γραμμή χωρίς τις οποιεσδήποτς αβαρίες.

    Υ.Γ. Είναι απαράδεκτο Πασχαλιάτικα να υπάρχουν δρομολόγια για Άγιο Κων/νο μετρημένα στα δάχτυλα, όταν πριν κάμποσα χρόνια είχαμε ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ και δελφίνι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έτυχε να είμαι & εγώ στο δρομολόγιο της Παρασκευής του πλοίου Πρωτέας.
    Πραγματικά, η καθυστέρησή μας ήταν ελάχιστη. Το λιμενικό ήρθε να μας ακολουθήσει αφού ήμαστε εν κινήσει. Αλλωστε δε νομίζω μια μηχανικη βλαβη να διορθώνεται σε λιγα λεπτά. Η γραφειοκρατία είναι τεράστιο πρόβλημα & δεν άφησαν το πλοίο να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Μια χαρά το καραβάκι & πολύ καλύτερες τιμες. ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η τυπική επιθεώρηση έγινε και το πλοίο σήμερα το μεσημέρι έφυγε για τις Σποράδες, φορτωμένο με πολύ κόσμο και αυτοκίνητα μέχρι το υπόγειο γκαραζ. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη των προσδοκιών μας. Η στήριξη του πλοίου απο όλους μας, αποτελεί κύριο άξονα, επιβίωσης στο μεγάλο επιχείρημα απέναντι στα θηρία. Καλά ταξίδια και Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

    ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ .

    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ .
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ Η ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ??? ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ Κ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ

    ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Κ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ???

    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΤΟ ΕΛΑΙΟΝ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ



    ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ


    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το εκτακτο του Πηγασου την Μεγάλη Παρασκευή στη Σκιαθο λέτε τόσα για το ότι ο Πρωτέας Δευτέρα - Τετάρτη - και Παρασκευή,από 21/6 έως 7/9 θα πηγένει μόνο Σκιάθο το πρωινό από Βόλο ενώ από τα άλλα νησιά τις ίδιες μέρες δεν έχει αναχώρηση για Βόλο τί λέτε?
    Ο Πρωτέας βλέπει μόνο τη Σκιάθο στο φούλ της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. έχουμε εσάς να τα λέτε!Πες τα!!!Γιατί ήρθε ο Πρωτέας??δεν τον θέλουμε!μας κάνει κακό!!ακούς εκεί 30-40% κάτω τα εισιτήρια??για ποιους μας περάσανε?για μπατίρηδες??ζήτω τα ακριβά εισιτήρια!!!Ναι στα μονοπώλια και στα σπασμένα δρομολόγια!!ρε τρέλα πουλάτε??????????
    ακόμη και 10 ώρες παραπάνω να κάνει εγώ με τον πρωτέα θα πάω.και το καλοκαίρι πάει το πρωινό μέχρι σκιάθο και το μεσημεριανό μέχρι όλα τα νησια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.