Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ξεκινάει δρομολόγια ο «Πρωτέας»

Το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ Ν.Π. 4007, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες επιθεωρήσεις, ξεκινάει τα δρομολόγιά του από την Τετάρτη 08/05/13 με λιμένα αφετηρίας την Αλόννησο στις 05:45 για ΣΚΟΠΕΛΟ-ΓΛΩΣΣΑ-ΣΚΙΑΘΟ-ΒΟΛΟ-ΣΚΙΑΘΟ-ΓΛΩΣΣΑ σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα δρομολογίων.
Πληροφορίες για τα δρομολόγια ΚΛΙΚ ΕΔΩ
και στα κατά τόπους πρακτορεία:
VIS TRAVEL ΒΟΛΟΣ / 2421031059
HLIOTROPIO ΣΚΙΑΘΟΣ / 2427022430
MADRO TRAVEL / 2424022940
ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ / 2424022363
ALONNISOS TRAVEL / 2424066000

49 σχόλια:

  1. Tο καράβι είναι πολύ όμορφο και πολύ μοντέρνο. Διαφήμιση σκέτη για τα νησιά.

    Αχ ξέχασα δεν είμαστε πια στη δεκαετία του '70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε-η να σου υπενθημισω οτι τα ειδη υπαρχοντα καλαισθητα και μοντερνα πλοια δεν πραγματοποιουν καθημερινα δρομολογια,και το εισητηριο πρωφανος εξαιτιας της καλαισθησια τους ειναι ιδιαιτερα ακριβο.Ας βαλουμε λοιπον λιγο νερο στο κρασι μας οσο αφορα την καλαισθησια μας,και ας καλωσορισουμε καθε νεα προσπαθεια,πριν τα νησια μας γινουν οριστικα αγονες γραμμες.Με σεβασμο ενας αναγνωστης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα νομίζετε ότι θα μπει φραγκάτος τουρίστας σε αυτό το πλοιάριο γελιέστε. Για ΚΑΠΗ, κοινονικό και εκκλησιαστικό τουρισμό καλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου ζεις στη Σκοπελο οχι στο πριγκιπατο του Μονακο αρα μη διαχωςριζεις τον τουρισμο γιατι αν θες να ξερεις για τους φραγκατους οπως αναφερεις τουριστες δεν εχεις καν τις υποδομες.οποιασδηποτε μορφης τουρισμος ειναι καλοδεχουμενος ειδικα στις μερες που ζουμε.αν νομιζεις πως εχουμε την πολυτελεια επιλογης και αποκλεισμου ατομων και ταξεων λοιπαμε αλλα πλανασαι πλανην οικτρα!!!!

      Διαγραφή
    2. Οι φραγκάτοι θα πάνε με την άλλη εταιρεία.Γιατί στενοχωριέσαι;Και μακάρι να έρθει και μια άλλη εταιρεία που έχει πλοία υπερπολυτελείας, όπου θα ταξιδεύουν μ΄ αυτή τουρίστες υψηλών προδιαγραφών.

      Διαγραφή
    3. Ελλάς το μεγαλείο σου..Ούτε να γράφουμε δεν ξέρουμε αλλά να κρίνουμε είμαστε πρώτοι..κοινωνικός με Ο..Συμπεράσματα δικά σας..

      Διαγραφή
  4. τα ειδη υπαρχοντα καλαισθητα και μοντερνα πλοια δεν πραγματοποιουν καθημερινα δρομολογια,και το εισητηριο πρωφανος εξαιτιας της καλαισθησια τους ειναι ιδιαιτερα ακριβο.Ας βαλουμε λοιπον λιγο νερο στο κρασι μας οσο αφορα την καλαισθησια μας,και ας καλωσορισουμε καθε νεα προσπαθεια,πριν τα νησια μας γινουν οριστικα αγονες γραμμες.....Συμφωνώ απόλυτα και καλό θα ήταν να μην το παίζουμε πολύ large όταν δεν καλύπτονται καν τα βασικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ομορφο και σε νεαρή ηλικία (ακόμα δε σαραντάρησε) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αχαριστια σε ολο της το μεγαλειο !!!!!!ναναι καλα οι ανθρωποι απο την συμη που ασχολουνται μαζι μας ......στην τελικη χαρη μας κανουνε που βαζουνε καραβι ειδαμε και τα 3 νησια μαζι τοσα χρονια αλυτο προβλημε εγινε !!!!εγω θελω μονο να βλεπω την πατριδα μου με οικονομικη τιμη για την οικογενεια και το αμαξι μου ολοχρονα !!!!!!!!ζηταω πολλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου δεν ασχολουνται οι ανθρωποι απο τη συμη μαζι σας, αλλα ο δικος σας ηρθε και το πηρε το καραβι! Σορρυ για το υφος αλλα αυτη ειναι η πικρη αληθεια! Μακαρι να ηταν ακομη στη Συμη απο Πρωτεας

      Διαγραφή
    2. Βασικά η εταιρία ασχολείται με το συμφέρον της..και στην προκειμένη περίπτωση και με το συμφέρον των Β. Σποράδων..Εσύ μάλλον έχεις κάτι ατομικό και ανταγωνιστικό..δικαίωμά σου βέβαια αλλά είτε το θέλεις είτε όχι ναι, η Σύμη ασχολήθηκε με τα προβλήματα τα δικά μας και όχι τα ίδια τα νησιά μας..αυτή είναι η πικρή αλήθεια φίλε μου.

      Διαγραφή
    3. Η εταιρεια τα τελευταια χρονια κανει το ενα λαθος μετα το αλλο και αυτο φαινεται το εκμεταλευτηκαν ορισμενοι. Γιατι δεν νομιζω πως η γραμμη των σποραδων ειναι κανα "φιλετο" που σφαζονται οι εταιρειες για το πια θσ πρωτοδουλεψει εκει.Απλως καποιοι εκαναν το κομματι τους και καποιοι συνεχιζοντας τα λαθη τους εστειλαν πανω το πλοιο χωρις κανεις να μπορει να ελεγξει τι γινεται εκει περα.

      Διαγραφή
    4. Ποιος ο λόγος να μείνει ένα βαπόρι σε μία γραμμή που βάζει την εταιρία συνέχεια μέσα???Από αυτό που είπες κατάλαβα ότι δεν γνωρίζεις και πολλά..το φιλέτο το ξέρει καλά η hellenic..τώρα έκανε και μείωση εισιτηρίων!από εκεί που δεν έβγαινε τώρα ρίχνει και τις τιμές!αλλά να ξέρεις ότι η hellenic καλύπτει αρκετές γραμμές με τη συγκεκριμένη(οικονομικά).δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο.αν ήσουν γνώστης ορισμένων πραγμάτων θα μιλούσες αλλιώς.

      Διαγραφή
    5. Θες να μου πεις οτι γνωριζεις τη γραμμη της Συμης εσυ σαν περαστικος απο εκει καλυτερα απο εμενα που ειμαι χρονια εκει??? Αλλα το σχεδιο ειχε ξεκινησει απο περσυ με τα λαθος δρομολογια του Πρωτεα και τα παρακαλια απο συγκεκριμενο ατομο να φυγει το καραβι απο τη Συμη και ανεβει σποραδες!! Μαλλον ξερω πολλα, οπως και πολλοι Συμιακοι που τους εχουν κανει οι διοικιησεις των τελευταιων χρονων να λυπουνται για το καταντημα της ΑΝΕΣ. Αλλα να ξερεις κατι μια φορα πηρατε καραβι απο τον Πανορμιτη ("πουληθηκε νυχτα" και κατεληξε στις σποραδες) και δεν το χαρηκατε και κατεληξε στα αζητητα. (Μεχρι κ το ονομα του ξαναγραψανε στο καραβι!!) Αλλα φαινεται οτι δεν βαλατε μυαλο. Με λεφτα του Πανορμιτη ξεκινησε περσυ αλλα φετος του το πηρατε. Προσεχετε λοιπον γιατι εδω στο νησι λεμε οτι ο Πανορμιτης δεν ξεχναει!! Οσο για τη μειωση τιμων το ιδιο εκανε και η blue star στα δωδεκανησα οταν κατεβασε η χελενικ το νησος ροδος. Ετσι γινεται στα μονοπωλεια!

      Διαγραφή
    6. Απλά με αυτά που λες συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις..Εφόσον λες ότι ξέρεις πολλά θα ξέρεις ότι το καράβι ούτε τα έξοδά του δεν έβγαζε.Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι η Σύμη χρειάζεται ένα καράβι μικρότερο..Αλλά η εμπειρία σου φτάνει από το λιμάνι της Σύμης μέχρι αυτό της Ρόδου.Και κρίμα που αναφέρεις και τον ΆΓΙΟ γιατί αντί να εύχεστε να δουλέψει το καραβάκι και να ανέβει η ΑΝΕΣ (όπως και ο Άγιος Νεκτάριος που δουλεύει πολύ καλά σε γραμμή μακριά από εκεί)καθόσαστε και μιλάτε με μίσος για ανθρώπους που δεν ξέρετε και εύχεστε να μην πάει καλά στη νέα του γραμμή.Κρίμα και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και άλλο.

      Διαγραφή
    7. Η εμπειρια μου δεν περιοριζεται στο Ροδο - Συμη οποτε ξερω καλα τι μου γινεται! Και περσι οποιος ταξιδευε στο καραβι πιο πολυ παιδικη χαρα θυμιζε παρα πλοιο. Αλλα ετσι τους βολευε ορισμενους! Το πρωτευς και στην εποχη της αγονης και μεχρι πριν το τελευταια 2 χρονια ειχε σχεδον γεματο γκαραζ και μερικες φορες και υπογειο και παταρι. Φετος με το Σκιαδενη καταλαβαινουν πως δουλευουν τα πλοια, με ιεραρχεια και ελεγχο! Φτανει πια με τη καραμελα "το Νεκταριος κανει χρυσες δουλειες, ο Πρωτεας εκει πανω θα δουλεψει τοσο καλα που σε ενα χρονο θα βγαλει κ αλλο καραβι" Γιατι το βασικο δεν υπαρχει κ αυτο ειναι ο ελεγχος. Και κατι τελευταιο περσυ τετοια εποχη το πρωτεας ξεκινουσε με χορηγια απο τα duty free, φετος που βρεθηκαν τα λεφτα για να γινουν ολες αυτες οι επισκευες??

      Διαγραφή
    8. Οσο για τη χρυσοφορα γραμμη των σποραδων: Τρεις εταιρειες περασαν απο κει τα τελευταια χρονια, GA Ferries , Saos , NEL. Οι δυο σβηστηκαν απο το χαρτη και η μια ειναι στα τελευταια της! Οποτε φαινεται το μελλον την ΑΝΕΣ. Και ειδικα με την ελευση του ARTEMIS το οποιο εχω ταξιδεψει και δεν συγκρινεται με τον Πρωτεα ειδικα ετσι οπως τον ειχαν καταντησει με τα κοκκινα καναπεδακια (ειδικα αν οι τιμες ειναι κοντα σε αυτες του πρωτεα)

      Διαγραφή
    9. Αν έρθει και το Άρτεμις εδώ τότε σημαίνει ότι η Hellenic μας κορόιδευε τόσα χρόνια με αυτές τις απαράδεκτες τιμές των εισιτηρίων. Τόσο καιρό λένε ότι μπαίνουν μέσα. Τώρα θυμήθηκε να ρίξει τις τιμές και να φέρει και άλλο πλοίο συμβατικό στη γραμμή. Δεν ξέρω πως θα πάει ο Πρωτέας αλλά Θα είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα αν συνεχίσουμε να στηρίζουμε μόνο τη Hellenic. Θέλουμε πολλές εταιρίες, ανταγωνισμό και χαμηλές τιμές. Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα εταιρία!! Και να έρθουν και άλλες!!!

      Διαγραφή
  7. το πλοιο εχει υπεροχες ναυτικες γραμμες, ειναι πολυ καλοταξιδο, ειναι μαλλιστα ελληνικης κατασκευης, εγιναν εκτεταμενες αλλαγες και στο ξενοδοχειακο του

    καλοταξιδο και με το καλο να μας ερθει ηδη ανεβαινει προς τα νησια μας πρεπει να υποστηριχθει τοπλοιο και να μεινει στην γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα εξυπηρετήσει πολύ και τους κατοίκους και επισκέπτες απο αθήνα καθώς πλέον θα μπορούν να ταξιδεύουν το μεσημέρι απο βόλο και να μην ξυπνούν χαράματα για να προλάβουν το δρομολόγιο των 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. οι "φραγκατοι" δεν θα έρθουν με το πλοίο της γραμμής αλλά με τα κοτερά τους.
    2. θα έπρεπε να πετάμε στα σύννεφα που το μονοπώλιο σπάει κι αυτό μόνο προς ώφελος των κατοίκων είναι! Θυμηθείται όταν είχαν μπει στη γραμμή τα "κίτρινα" δελφίνια το εισητήριο σε όλες τότε τις εταιρίες είχε πάει σχεδόν στο μισό!!!
    3. το μεγάλο θέμα είναι: ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να το υποστηρίξουμε όλοι μας διότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να μείνει μία επιπλέον εταιρία στα νησιά μας. Οι "φραγκάτοι" να πάνε και να γυρίζουν στο Βόλο το χειμώνα με το Flyngcat (των 22 μιλίων αντί 31 που έπρεπε) και να πληρώνουν 96 Ευρώ. Οι υπόλοιποι προτιμούμε τα 44 Ευρώ. Κρίμα σε αυτούς που γράφουν αρνητικά σχόλια - κρίμα για το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πριν 15 χρόνια ήταν το Μακεδών .... τώρα αυτό : τεράστια πρόοδος!!!
    με τα κίτρινα δελφίνια (σαράβαλα) το εισιτήριο ήταν 5€ φθηνότερο και σε ώρες που δε βολεύανε. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν...
    Μα στο 2013 και να κάνεις 5 ώρες για Σκόπελο και αυτό θα το πούμε ΠΡΟΟΔΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, πρόοδος είναι να θέλεις 100 ευρώ πήγαινε - έλα στο Βόλο και να παίρνεις μισθό 350 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. Πιστεύεις ότι η διαφορά σε αυτά που προσφέρει η εταιρία που την ταΐζουμε τόσα και τόσα χρόνια αξίζει τα λεφτά της??αν τα εισιτήρια μειωθούν θα οφείλεται σε αυτό το βαποράκι..και αν δεν το υποστηρίξουμε θα μας κάνει και χειρότερα αυτή η εταιρία..και καλά να πάθουμε μετά..όσο για την πρόοδο που λένε κάποιοι,αυτοί δεν πρόκειται να τη δουν ούτε με κυάλια με τα μυαλά που κουβαλάνε..και μαγκιά της εταιρίας και αυτού που θέλει να κάνει καλό στο τόπο μας και φέρανε το βαπόρι εδώ..

      Διαγραφή
    3. http://efimerida-sporades.blogspot.gr/2013/04/495.html

      Αυτή μάλιστα!!είναι ΠΡΟΟΔΟΣ!!
      δεν είναι τίποτα..200 ευρωπουλάκια πάνε και έρχονται 2 άτομα μέχρι τη σκόπελο!για 2,5 ώρες ταξιδάκι!μη σας φαίνονται πολλά!απολαμβάνεις όμως την εξωπραγματική ταχύτητα του ταχύπλοου των 26 ολόκληρων μιλίων!όταν τη δεκαετία του '90 τα δελφινάκια μας πηγαίναν 36 μιλάκια!και τώρα τα 26 μετά από 20 χρόνια μας σημαίνει πρόοδος??ενώ τα 14-15 μας φαίνονται λίγα..δεν παιζόμαστε με ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  12. ο πρωτεας θα κανει 3 ωρες και 30 λεπτα το Βολος - Γλωσσα ( το εξπρες σκιαθος το κανει σε 3 ωρες και 15 λεπτά και το καταμαραν σε 2 ώρες και ενα 15)

    και το Βολος Σκοπελος σε 4.ωρες και 45 οταν πιανει στη Γλωσσα (4 ωρες και 15 το Εξπρες Σκιαθος)

    ενω οταν ερχετε απευθειας χωρις να προσεγγιζει την Γλωσσα σε 4 ωρες και 10 λεπτά ( το εξπρες σκιαθος σε 3.45)

    αρα σιγα τις διαφορες απο 15 λεπτά - 30 λεπτά.

    οχι 5 ωρες παντως

    ενα πλοιο στην γραμμη ειναι προοδος ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με 13 μίλια δεν πας πουθενά είναι πολύ αργό το πλοίο και διστυχώς
    θα φυγει νύχτα απο τα νησιά. 6ώρες για Βόλο είναι πολλές το 2013
    όταν τα πλοία του Νομικού πρίν τριάντα χρόνια πήγεναν από 14 ως 18 μήλια την ώρα. Με 17 μήλια περίπου θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικό ένα πλοίο σ' αυτή τη γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε χαλάσει δηλαδή να φύγεις από Γλώσσα 07.40 και να είσαι Βόλο 11.10?σε 3,5 ώρες δηλαδή..αν δεν το ξέρετε οι ταχύτητες πληρώνονται και αυτές είναι που φτάσανε τις ακτοπλοϊκές εταιρίες εκεί που είναι..με αυτά τα εισιτήρια (εφόσον δεν βγαίνουν) και αυτό φαίνεται κατ' επέκταση και στον ναυτικό εκτός του ντόπιου που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. βαποράκια μικρά,οικονομικά με μια ικανοποιητική ταχύτητα(15 μίλια) είναι τα ιδανικά πλέον.Πάρτε το χαμπάρι..γιατί το βαποράκι εμείς θα το κρατήσουμε στη γραμμή.και αν το διώξουμε νύχτα όπως λες μετά θα φας και θα φάω τα χειρότερα.να είσαι σίγουρος.
      τέτοια βαπόρια με τέτοιες τιμές δημιουργούν υγιή ανταγωνισμό και όχι τα "ταχύπλοα" της NEL με τα ίδια ναύλα.Αν κατεβάσει τώρα η Hellenic τις τιμές τι θα πούμε?μπράβο?ή θα πρέπει να στηρίξουμε το καράβι που εξαιτίας του έπεσαν οι τιμές?αναρωτηθείτε για όλα αυτά..

      Διαγραφή
    2. Σήμερα στο πρώτο του δρομολόγιο για Βόλο είχε 40 λεπτά καθυστέρηση Σκέψου τι θα γίνει στο φούλ. Αντε καλό ξημέρωμα.

      Διαγραφή
  14. Οι τιμές για επιβάτες για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο ή Αλόννησο με μονή διαδρομή (εντός παρενθέσως η τιμή μετ’ επιστροφής ανοιχτής ημερομηνίας ) είναι αντίστοιχα:

    ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ 19€ (35€),
    ΒΟΛΟΣ - ΓΛΩΣΣΑ 20€ (37€),
    ΒΟΛΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 22€ (41€).

    Το κόστος των ΕΙΧ για τους αντίστοιχους προορισμούς είναι 59€ (106€), 62€ (112€), 70€ (126€). Αν τα ΕΙΧ είναι μικρότερα των 3,70μ., οι αντίστοιχες τιμές είναι: 47€ (85€), 49€ (88€), 51€ (92€).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΊΓΟ,Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΕΙΝΆΕΙ ΣΤΗ ΣΚΌΠΕΛΟ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ 20 ΜΗΛΙΑ!ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΘΕΛΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 200 ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ,ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΤΡΩΜΕ ΒΕΡΕΣΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ.ΑΠΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 400ΕΥΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 20 ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ 500 ΕΥΡΩ,ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 12 Η ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ,ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΕΝΩ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ,ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 99 ΤΟΙΣ 100 ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ,ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ,ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ.ΚΑΛΗ ΠΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ 21/6/2013 ΩΣ ΚΑΙ 7/9/2013 ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Ή ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ? Α ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ........

      Διαγραφή
    2. ΜΕΓΑΛΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΝΑ

      Διαγραφή
  16. Χλιδάτοι νέοι και όμορφοι φιλοι που περιμένετε τους φραγκάτους ρωσοαραβοκινέζους τουρίστες και σας φαίνεται άσχημο, εκτός μόδας, αργό, πολύ φθηνο(!), δεν βολεύει κλπ να πάτε με αεροπλάνο, με διαμονή στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο ή να διαλέξετε την άλλη εταιρία που είναι μοντέρνοι, μοδάτοι και όμορφοι, γρήγοροι(!), ακριβοί και βολεύουν. Εμείς που είμαστε φτωχοι, άρρωστοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, ΚΑΠΗ και μεροκαματιάρηδες θα διαλέγουμε πάντα οτι συμφέρει την τσέπη μας. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες επιλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΧΑΣΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ,ΑΠΛΑ ΖΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΝΑΥΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ,ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΕΣΥ ΑΠΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ,ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΓΧΟΣ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ...ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΓΧΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΕΣΣΑΡΕΤΕ ΠΟΛΥ,ΓΕΡΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΓΧΟΣ.

    Υ.Σ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΥΛΑ,ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΙΤΗ ΠΕΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΤΗΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ - ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ- ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ - ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  18. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Ε?ΜΗ ΚΟΠΤΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ... ΜΗΛΙΣΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΜΑ ΚΑΙ ΣΥ,ΤΟΣΟ ΑΝΑΜΟ ΠΙΑ,ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ?ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΥΠΟΦΕΡΕΙ!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ?ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΦΑΙΝΕΤΕ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό θα μας φάει-Μια ζωή μεγάλες ιδέες και ο ένας να σαμποτάρει τον άλλον !!! Δεν κοιτάτε που οι γραμμές έχουν γίνει οι ακριβότερες.... Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε το νησί, να δούμε τους γονείς μας' αφού με τα ίδια ναύλα πας αεροπορικώς Ιταλία ....Ας αφήσουμε την ομορφιά κι ας κοιτάξουμε το "πρακτικό" της υπόθεσης.Δε θα το πάρουμε προίκα το πλοίο ... επίσης νομίζεται ότι τα καλαίσθητα πλοιάρια της άλλης εταιρίας είναι νεότερα !!!
    μ αυτά τα στενό-μυαλά φίλοι μου θα καταφέρετε να γίνει η γραμμή άγονη και τότε θα κάνετε βόλτες με τα "υπερλουξ" καράβια της γνωστής εταιρίας μια φορά τη βδομάδα.... Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΗΣ HS Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΥΛΑ,ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 10-20 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ 250-300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η γραμμη πλεον θα εχει 4 δρομολογια πλοιων απο τον Βολο κατι που εχει να γινει πολλα χρονια.. ( στη φουλ σεζον)

    αυρο σημαινει οτι θα υπαρχουν + 2 εναλλακτικες ωρες αναχωρησεων αφιξεων

    + επιπλεον 860 επιβατες Χ 2 +, 135 ΙΧ χ 2

    και μαλιστα ο πρωτεας εχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ στην οικονομικη θεση
    και οχι και διακεκριμενη οπως το εξπρες σκιαθος (που σημαινει οικονομικοτερες τιμες)

    μακαρι να δουλεψουν ολα τα πλοια , και να ερθει και το αρτεμις και ας μεινει η γραμμη μονο με συμβατικα πλοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απλα τα δρομολογια του ειναι και παλι εκτος συστηματων κρατησεων και καλο ειναι η εταιρεια επιτελουςνα τα δωσει ωστε να ξεκινησουν και οι κρατησεις για το πλοιο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ξαναεβαλαν τα δρομολογια μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΥΣΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ...

    Η ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΟΡΙΜΟΥ 40ΑΡΗ

    ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΚΑΛΩ

    Η ΚΥΜΗ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ???

    ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΕΣΤΕΛΝΑΝ
    ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΛΑΔΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ
    ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ

    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ........
    ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΔΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ .

    ΟΙ ΣΚΥΡΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΙΟ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ??????
    ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΕ 22 ΕΥΡΩ ΠΑΩ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 160 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ......Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ???

    ΠΡΩΤΕΑ ΣΕ ΠΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξέρω τι λέτε οι "κατά" του καραβιού, εγώ ξέρω οτι έβγαλα χθές εισητήριο γιατο σημερινό δρομολόγιο απο Γλώσσα για φορτηγό με 170 Ευρώ και είρθα με 287 Ευρώ με το express Skiathos!!! Αυτα γιατί δεν τα λέτε? Εάν κάνω 1 δρομολόγιο κάθε βδομάδα το καλοκαίρι 20 βδομ ΕΠΙ 287= 5740 20 βδομ ΕΠΙ 170= 3400 ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ματιαστηκε το πλοιο!

    πηγη: http://www.hcg.gr/node/4832

    Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΠΡΩΤΕΥΣ΄΄ - Διακομιδές ασθενών
    Δημοσιεύθηκε από tidis την Παρ, 10/05/2013 - 16:04

    Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» Ν.Π. 4007 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Γλώσσα Σκοπέλου για Σκιάθο – Βόλο, με 63 επιβάτες, ότι στη θαλάσσια περιοχή Ακ. «ΚΑΒΟΥΛΙΑ» Παγασητικού κόλπου διαπιστώθηκε αδυναμία τροφοδότησης πετρελαίου από τις κύριες δεξαμενές καυσίμου προς την ημερήσια δεξαμενή κατανάλωσης καυσίμου με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας οι κύριες μηχανές και να παρουσιαστεί αδυναμία χειρισμών.

    Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής προς παροχή συνδρομής, ενώ λίγο αργότερα η βλάβη αποκαταστάθηκε από το πλήρωμα και το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Βόλου αποβιβάζοντας με ασφάλεια του επιβάτες.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΠΡΩΤΕΥΣ» μέχρι αποκατάστασης της δυσλειτουργίας και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απαράδεκτα σχόλια..........τόσα χρόνια διαμαρτυρόμαστε για τα δρομολόγια και το κόστος των ναύλων και τώρα που επιτέλους έχουμε εναλλακτική βγήκαμε να σκούξουμε πάλι. Μάλλον αυτοί που διαμαρτύρονται αρνητικά έχουν άλλα συμφέροντα. Τόσο όμορφο νησί αλλά ο κόσμος του απαράδεκτος γιαυτό δεν πάμε μπροστά πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είμαι κάτοικος Σκοπέλου-Ελιος, Να ευχαριστούμε τους ανθρώπους που κινήθηκαν να βρούν πλοίο να έρθει στα νησια μας, ακόμη κ την εταιρεία 'ΑΝΕΣ' που έφεραν το πλοιο, κ ας ειναι καλά η Σκιάθος..γιατι αλλιώς μας βλέπω με κα'ι'κια να πηγενο-ερχόμαστε...αφήστε λοιπόν το ποιός θα οικονομήσει κ βλακίες τέτοιες..κ να στηρίξουμε την ΑΝΕΣ για να μείνουν κ τον χειμώνα..κ τα επόμενα χρόνια..
    Αλλιώς ας 'ενωθούμε' να πάρουμε δικό μας...
    Συμφωνώ με τον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.