Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Οικισμός Σκοπέλου: Το κεφάλι ψηλά...

Ο χρόνος σε συνδυασμό με την έλλειψη φροντίδας
και συντήρησης καθιστούν τα κτίρια επικίνδυνα για τους πεζούς
Για την επικινδυνότητα που παρουσιάζουν τα ετοιμόρροπα εγκαταλελειμμένα κτήρια στον οικισμό της Σκοπέλου έχουμε ξαναγράψει με τίτλο «Το κεφάλι ψηλά ...βρέχει μπαλκόνια» αλλά κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.
Δυστυχώς στον κατάλογο αυτών των κτηρίων προστέθηκε και η ιδιοκτησίας του Δήμου Σκοπέλου “οικία Μελαχροινού”, της οποίας το ταβάνι της καμάρας έχει διαβρωθεί και είναι έτοιμο να πέσει...
Πολυσύχναστο σημείο τη θερινή περίοδο
Οι εμπλεκόμενες, με τα ετοιμόρροπα, υπηρεσίες, ο οποίες γνωρίζουν το πρόβλημα, οφείλουν να επιληφθούν του θέματος, πριν είναι πολύ αργά και να αρχίσουν να αναζητούνται ευθύνες για το ποιος ήταν υπεύθυνος για τυχόν συμβάν.

5 σχόλια:

  1. Περήφανη Ελλάς: πρέπει πρώτα να υπάρξει θύμα για να ιδρώσει το αυτί των αρμοδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΣΩΣΤΟ.ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα επισκευαστεί το κτίριο; Θα γίνει δημοτική βιβλιοθήκη, όπως είχε αρχικά ακουστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα επισκευαστεί όταν καταργηθεί ο ανόητος νόμος των κληροδοτημάτων και το πάρει κάποιος ιδιώτης.

      Διαγραφή
  4. Αν δεν κάνω λάθος πριν χρόνια η οικογένεια που ζούσε σε αυτό το σπίτι έφυγε γιατί το πήρε ο Δήμος και ήθελε να το επισκευάσει και να το κάνει βιβλιοθήκη... Τα χρόνια πέρασαν και όχι μόνο δεν επισκευάστηκε και δεν αξιοποιήθηκε αλλά θα σκοτώσει κανέναν περαστικό, ανυποψίαστο πολίτη... Τουλάχιστον δεν το ενοικιάζουν να εισπράξουν καμιά πεντάρα και να διατηρηθεί κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.