Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση του Δήμου Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου, έχοντας σκοπό την ενίσχυση των ανέργων νέων και την βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιοχής του, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη νέα δράση «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ», που προκηρύχθηκε από τους δικαιούχους ΣΕΤΕ και ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την ΕΕ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Για την συμμετοχή ανέργου στη δράση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και αντίστοιχα για την συμμετοχή επιχείρησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η επισυναπτόμενη επιστολή πρόθεσης συνεργασίας. Τυχόν συμπληρωμένες αιτήσεις ανέργων και επιχειρήσεων αποστέλλονται με διαβιβαστικό στη MASTER A.E.
Κατεβάστε εδώ τα σχετικά αρχεία...

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

    ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ??

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΙ ....ΑΡΜΟΔΙΟΙ...

    ΜΕΛΙΣΣΟ-ΚΕΝΤΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.