Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

'Αρμεγε Πραγματικότητες και κούρευε Όνειρα

Δεν γίνεται να έχεις,
γνώση χωρίς χαρακτήρα,
πολιτική χωρίς αρχές,
πλούτο χωρίς μόχθο,
απόλαυση χωρίς συναίσθημα και
ΤΟΥΡΙΣΜΟ (πολιτισμό) χωρίς ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Φαμελιάρης Ισίδωρος


13 σχόλια:

  1. Ας το σκεφτόμασταν αυτό πριν βασίσουμε τα πάντα στον μαζικό τουρισμό-αρπαχτές.
    Η "βαριά βιομηχανία" της χώρας και αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολη βραδιά Γιώργο.Με πολλά σχόλια πολλές αλήθειες.Επιτέλους άνοιξαν τα στόματα.Οι πολίτες αρχίζουν και ξυπνούν.Είδες τι φέρνει η κρίση.Σκουπίδια παντού,προσωπικό ανύπαρκτο. Χρήματα μηδαμινά.Ανάγκες υπέρογκες.Χρυσές αγελάδες τέλος.Παπαγαλάκια πολλά.Ο κόσμος δεν μασά. Ήρθε η ώρα για την αλλαγή που θα την φέρουν μόνο οι αληθινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέκδοτο «οι αληθινοί» , ότι είμαστε φαίνεται από της φώτο παραπάνω . Και «οι αληθινοί» σιχάθηκαν και αδιαφορούν ........... πίστεψε με δεν αξίζει τον κόπο .

      Διαγραφή
    2. Αν ετσι πιστευεις τοτε δεν αξιζεις τον κοπο..

      Διαγραφή
    3. μα το Θεο εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια και να "ριχνουμε" τα παντα στην οικονομικη κριση, στο ανυπαρκτο προσωπικο, στα μηδενικα χηματα κλπ! δηλαδη για τις παραπανω εικονες φταινε ολα αυτα περα απο τους πολιτες ετσι φιλε μου??? εγω τετοια εικονα θυμαμαι και προ κρισης, σκουπιδια σε δασικες εκτασεις, μπαζωμενα ρεματα, ζωα να βοσκουν στις καμμενες περιοχες κλπ! Σταματηστε να πιπιλατε την ιδια καραμελα γιατι τα παντα ξεκινουν απο εμας τους ιδιους! και μια απορια, με ποιο τροπο αρχισαν οι πολιτες να ξυπνουν????? ριχνοντας περισσοτερα σκουπιδια???? οτι να ναι και οτι θελετε μου φαινεται λετε και φυσικα οτι μας συμφερει ....

      Μ.Κ.

      Διαγραφή
    4. Φυσικά και φταίμε εμείς.Πάνορμος χθες,κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου οι επαγγελματίες της περιοχής και οι ιδιώτες μετά από καθαρισμούς δίπλα στους κάδους έχουν εναποθέσει όγκους από κλαδιά, ξύλα,σακούλες.Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν την Δευτέρα.Σε ποιον κάνουν ζημιά;Έχουν καταλάβει ότι μόνο στους εαυτούς τους.

      Διαγραφή
  3. Πολλά από τα προβλήματα ξεκινάνε από τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς καμία αμφιβολία το θέαμα (σκουπίδια) είναι τραγικό, όμως τι πιστεύουμε, ότι αν φύγουν τα σκουπίδια (που πρέπει να φύγουν) πετύχαμε??? Η επιτυχία θα είναι η ΑΛΛΑΓΗ της φιλοσοφίας όλων μας.
    Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν τόπο καλύτερο.
    ΟΛΟΙ μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, Πολιτεία, Δημοτική Αρχή και Πολίτες.
    Μέχρι τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Πολιτεία δεν μπορεί ή δεν θέλει, αφού λοιπόν εμείς θέλουμε, ας κάνουμε κάτι και να δείτε μετά ότι και η Πολιτεία θα ακολουθήσει.
    Αρκετά με την γκρίνια, επιτέλους ας κάνουμε κάτι…….. Μήπως πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για την Τουριστική μας ταυτότητα??? Μήπως έχουμε χάσει την Ελληνικότητά μας???
    Μήπως οι φορείς και οι πολίτες να δείξουν με την συνεισφορά τους ότι θέλουν να συμμετέχουν στην διαμόρφωση ανάλογου κλίματος???

    Ιωάννης Γιολδάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
    ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ?

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προκειται για μια συγκεκριμενη γωνια στο νησι μας, ενα σημειο συγκεκριμενο, καλο ειναι ο δημος να στειλει αμεσως να μαζευτουν τα σκουπιδια απο το συγκεκριμενο σημειο και οπου αλλου υπαρχει θεμα,

    επισης καλο ειναι να μπουν καδοι αμεσα σε ολες τις παραλιες

    πολυ καλα κανουμε και ειμαστε ευαισθητοι ολοι μας στο νησι μας στο θεμα των σκουπιδιων, ας παει ενα οχημα του δημου στην στροφη για τον προφητη ηλια και ας τα μαζεψουν ... μεσα σε 15 λεπτα θα εχουν τελειωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      σε 15 λέπτα θα τα έχει μαζέψει ο Δήμος και στα επόμενα 15 λεπτά κάποιος θα πάει να ρίξει νέα σκουπίδια..!

      Διαγραφή
  7. ρε παιδια, ελεος δηλαδη!!!! το θεμα ξεκιναει απο εμας τους ιδιους! δηλαδη, αν για παραδειγμα αδιαφορει το κρατος, ο δήμος κλπ πρεπει να αδιαφορουμε και εμεις??? μια ζωη οι αλλοι εφταιγαν και ηταν υπευθυνοι και εμεις ως απλοι πολιτες ποτε! τελικα, αλλαγη μυαλων χρειαζομαστε οι περισσοτεροι ...

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι σε ένα δημοτικό συμβούλιο είχαν αποφασίσει για τσουχτερά πρόστιμα σε αυτούς που ρυπαίνουν γενικώς... Ο νοών νοεί τω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.