Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου: Να περάσει ο επόμενος;

Με αλλαγές φαίνεται ότι θα περάσει ο τελευταίος χρόνος θητείας της Δημοτικής Αρχής Σκοπέλου, αφού μετά τον Μιχάλη Πρώιο, που πήρε την θέση του παραιτηθέντος Κώστα Σκούρα, σειρά έχει η αντικατάσταση του δημοτικού συμβούλου κ. Αγγελή Τζουβελέκη, τον οποίο είδαμε στην ορκωμοσία τον Ιανουάριο του '11 και σε ένα ή δύο ακόμα συμβούλια!
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον “Καλλικράτη” αν ένας σύμβουλος απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις συνεχείς μήνες μέσα στο έτος, χωρίς την άδεια του Συμβουλίου, μπορεί να τεθεί σε αργία κατά τις...
διατάξεις του άρθρου 234 του Ν.3852/2010 και σε περίπτωση υποτροπής να κηρυχθεί έκπτωτος.
Ακόμα, πάντα σύμφωνα με τον “Καλλικράτη”, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς τον Ελεγκτή Νομιμότητας για τις αδικαιολόγητες απουσίες των δημοτικών συμβούλων, καθώς και σε περίπτωση μη εκτέλεσης των υποχρεώσεων τους κατά τα ανωτέρω. Παράλειψη της υποχρέωσης αυτής από τον Πρόεδρο αποτελεί σοβαρή παράβαση καθήκοντος.
Έαν παραιτηθεί ή διαγραφεί ο κ. Τζουβελέκης τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Σπύρου Αλέξανδρος.

11 σχόλια:

  1. ποιος θα μου πει τι όνομα ειναι το Αγγελή ;;;

    καλες και αρτιες Δημοτικές συνεδριάσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια βαρεμάρα, μια αγγαρεία, μια αδιαφορία πρωτοφανής. Δημοτικοί σύμβουλοι με το στανιό, πώς λοιπόν να προχωρήσει ο Δήμος? Και μη χειρότερα... αλλά υπάρχουν και χειρότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε περίπτωση που εφαρμοσθούν οι διατάξεις του Ν.3852/ (Ν. Καλλικράτη), τότε θα ισχύσει ...... "ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα" φυσικά του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρκετά ενημερωμένο σε βρίσκω Γιωργάκη !
    Άρθρα, νόμους, διατάξεις κλπ... μήπως σου τα σφύριξε κάποιος παραιτημένος ?
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 xρόνια αυτή η κατάσταση όχι απλώς σφυρίζει αλλά βροντάει...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή, αν όντως ενδιαφέρεσαι να μάθεις το τι συμβαίνει στα ενδότερα του Δήμου και τα συγκρίνεις με τα προβλεπόμενα του Καλλικρατικού Νόμου, είμαι σίγουρος ότι τα χαχανίσματα που αναφέρεις ταιριάζουν απόλυτα για τον Δήμο που είναι και για κλάματα.

      Διαγραφή
    3. Θέλεις να μας πεις ότι εσύ είσαι επώνυμος και εγκαλείς τον ανώνυμο.Οσο για τα ενδότερα του Δήμου εσύ που τα γνωρίζεις δεν μας τα λες για να τα μάθουμε και εμείς.

      Διαγραφή
    4. Στην σημερινή ηλεκτρονική εποχή, της διαφάνειας και της διαύγειας δεν χρειάζεται να σου κάνει φροντιστήριο για να μάθεις τα ενδότερα του Δήμου.
      Αρκεί να μπεις στο διαδίκτυο και να διαβάσεις τις αποφάσεις του Δήμου που αναρτώνται υποχρεωτικά σ΄αυτό.
      Τα συμπεράσματα δικά σου.

      Διαγραφή
    5. Η νυν δημοτικη αρχη ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. Δεν μπορειτε να το καταπιειτε...

      Διαγραφή
  6. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΛΕΙ Ο ΣΤΕΙΡΟΣ ΛΕΚΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΧΑΝΗΤΟ.ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ,Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΡΝΔΕΧΟΜΑΝΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΙΟ. .ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ,ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.