Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ομιλία του Δημήτρη Γόντικα στο Βόλο

Η Τομεακή Οργάνωση Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μάη και ώρα 8:30 μ.μ. στην παραλία του Βόλου (άγαλμα) πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και καλεί όλο το λαό του Βόλου, όλους όσους τσακίζονται σήμερα από την πολιτική των μονοπωλίων:
Να ακουμπήσουν στο ΚΚΕ.
Να ακούσουν από πρώτο χέρι τις εκτιμήσεις του, αποκρούοντας τη επίθεση που γίνεται με τη διαστρέβλωση των θέσεών του και τη λάσπολογία και έχει στόχο να κυριαρχήσει η απογοήτευση και η μοιρολατρία ότι ο λαός δεν μπορεί παρά να υπομένει μέσα στη σαπίλα αυτού του συστήματος.
Να βασιστούν στο γεγονός ότι το ΚΚΕ έχει επιβεβαιωθεί σε όλα όσα έχει προβλέψει,
Να στηριχτούν στην πλούσια πείρα και στην...
επαναστατική στρατηγική του για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση. Όπου τα λαϊκά στρώματα θα είναι στο προσκήνιο και η εργατική τάξη θα είναι η εμπροσθοφυλακή της Λαϊκής Συμμαχίας για την ανατροπή, για την εργατική εξουσία, για ανάπτυξη προς όφελος του λαού.
Σήμερα που βάζουν νέες αλυσίδες στην εργατική τάξη, τους νέους και τις νέες των λαϊκών στρωμάτων, σήμερα που έχει συσσωρευτεί πλούσια πείρα από την κοροϊδία των διάφορων δήθεν εναλλακτικών δρόμων για τον εξανθρωπισμό του καπιταλισμού, σήμερα είναι επίκαιρη όσο ποτέ η ανάγκη συσπείρωσης και πάλης για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.
Σήμερα, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχουν κάθε λόγο να ακούσουν τους κομμουνιστές, να συστρατευτούν μαζί τους στο δρόμο της πάλης για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.