Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εκπέμπει και πάλι ο 902tv στη Σκόπελο

Μετά από μήνες ξεκίνησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός «902» να εκπέμπει και στη Σκόπελο με δέκτη που αγόρασε η Κ.Ο. Σκοπέλου του ΚΚΕ.
Να σημειώσουμε ότι την λήψη τηλεοπτικού σήματος του σταθμού επιθυμούσαν πολλοί Σκοπελίτες και γι' αυτό τον λόγο είχαν γίνει σχετικά αιτήματα στον Δήμο Σκοπέλου χωρίς αποτέλεσμα. 

5 σχόλια:

  1. Και ποιός τους είπε οτι επιτρέπετε στον καθένα να τοποθετεί δέκτη στο παλούκι??
    ΣΚΟΠΕΛΙΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δέκτης τοποθετήθηκε στο χώρο που βρίσκονται οι δέκτες όλων των άλλων καναλιών

      Διαγραφή
  2. Αδειοδότηση εγκατάστασης και λειτουργίας έχει ; Η κυνηγάμε μόνο τον κάθε μεγάλο επενδυτή για τις Ανεμογεννήτριες ....... και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση προς τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ για να μην υπονοούν διάφορα.... τα 8 κανάλια Alpha TV Greece, Alter Channel, ANT 1, Macedonia TV, Mega Channel, Skai, Star Channel, 902 Tileorasi καθώς και τα κρατικά της ΕΡΤ, είναι κανάλια ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ και δεν χρειάζονται άδεια για να εκπέμπουν από επίγειους αναμεταδότες σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τι ασχολούμαστε τελικά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.