Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ομάδα πυροπροστασίας «Σκιάθος 2013»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σε συνέχεια της εσπερίδας που διοργάνωσε η Πυροσβεστική πραγματοποιήθηκε συνάντηση εθελοντών την Τετάρτη 24 Απριλίου και συμφωνήθηκε η δημιουργία ομάδας η οποία, επ’ ουδενί, δεν θα υποκαταστήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά θα λειτουργήσει στα πλαίσια της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκιάθου με σκοπό την ενίσχυση και την οργάνωση του Εθελοντισμού για την Πυροπροστασία των Δασών της Σκιάθου.
Για την καλύτερη επικοινωνία αποφασίστηκε η κατάρτιση πίνακα με τα ονόματα και στοιχεία των εθελοντών έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η συνεργασία τους αλλά και ο συντονισμός τους με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ήδη έχουν δηλώσει...
συμμετοχή οι (κατ’ αλφαβητική σειρά):
ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΖΗΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΒΟΥΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΚΙΣΣΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΟΥΪΜΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΖΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΣΩΜΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ
ΤΣΩΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου πυραγός κ. Γ. Λιακόπουλος πρόθυμα ανταποκρίθηκε σε αίτημα των εθελοντών και μετά το Πάσχα θα εκπαιδευτεί η πρώτη ομάδα.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στο 2427 0 24502 (ώρες γραφείου) και να δώσουν τα στοιχεία τους στον κ. Β.Ταμπάκη ή Παν. Τούρλα.
Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και να στείλετε τα στοιχεία του παρακάτω πίνακα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dasologos@n-skiatthos.gr

2 σχόλια:

  1. κάτι παρόμοιο για Σκόπελο παίζει ή μππααααααααααααααα ????

    Ρ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Σκόπελο ο εθελοντής θεωρείται μίασμα!
      Το κράτος φροντίζει για τη Σκόπελο τα πάντα!!! Τι χρείαν έχομεν εθελοντών;

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.