Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το τμήμα Kickboxing των Dragon's Fighters στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος και στη “Βραδιά με Επίλεκτους Αθλητές” στο Kick Boxing, που διοργανώνει ο Α.Σ. Ευθύμαχος στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων την Κυριακή 28 Απριλίου θα συμμετέχει το τμήμα Kick boxing του Α.Ο. Σκοπέλου Dragon's Fighters.
Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει έως τις 6 το απόγευμα, ενώ οι αγώνες επιλέκτων θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσουν για 3 ώρες.
Από την ομάδα του Μάνου Βασιλείου θα συμμετέχει στην κατηγορία Kickboxing Low kick -80 kg ο αθλητής Καρύδας Αθανάσιος, δάσκαλος του Δημοτικού μας σχολείου, που...
γυμνάζεται φέτος στο τμήμα.
Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα είναι ηλικίας 8 έως και 35 ετών και τα αθλήματα στα οποία θα διαγωνιστούν είναι:
α) Thai Boxing, β) Muai Thai, γ) Kickboxing, δ) Grappling, ε) ΜΜΑ – Απόλυτη Μάχη, στ) Αυτοάμυνα.
Σκοπός της Ομοσπονδίας για την διοργάνωση αυτή είναι να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν πολλά παιδιά της περιοχής τα οποία δυσκολεύονται να μετακινούνται προς τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), όπου πραγματοποιούνται συχνά τέτοιες διοργανώσεις, να διαδώσει και να εντάξει στα Μαχητικά Αθλήματα περισσότερα κυρίως νέα παιδιά και να καταστήσει θεσμό την εκδήλωση αυτή τόσο στην πόλη των Τρικάλων αλλά και της Κεντρικής Ελλάδος γενικότερα.
Η προσπάθεια των διοργανωτών εστιάζεται στο να αναπτύξει και να διαδώσει τα Μαχητικά Αθλήματα, τις αξίες καθώς και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» ώστε, οι αθλητές, να παραμείνουν στις τάξεις του αθλητισμού απομακρύνοντας τους από βλαβερές συνήθειες και αρνητικές επιρροές.
Στους αγώνες αυτούς επρόκειτο να συμμετάσχει στην “απόλυτη μάχη” και ο αθλητής ΜΜΑ Παντελής Παχής, αλλά μετά από πρόσκληση του στην ακριβότερη στην Ελλάδα ιδιωτική διοργάνωση σε κλουβί GFC4 στις 18 Μαϊου, ο προπονητής του Μάνος Βασιλείου, επέλεξε να μην αγωνισθεί προς αποφυγή τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.