Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στη Σκόπελο

Το Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το υπό δημιουργία Κλιμάκιο Σκοπέλου και το Δήμο Σκοπέλου, ανακοινώνει την διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος «Βασικών Γνώσεων Πρώτων Βοηθειών» για πολίτες.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» (κλικ ΕΔΩ) διάρκειας 20 ωρών, περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα και θα πραγματοποιηθεί το πενθήμερο: Δευτέρα 20 Μαΐου με Παρασκευή 24 Μαΐου από εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών.
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κατερίνα Πρόιου: 6947 717 488 ή με την κα Νινέτα Κοσμά: 6976 852 982.

5 σχόλια:

  1. Η συμμετοχή στα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπιζω πως ΝΑΙ ...

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα,
      στην ανάρτηση υπάρχουν δυο τηλέφωνα επικοινωνίας για να πάρετε όποια πληροφορία θέλετε.
      Μην ρωτάτε και απαντάτε μόνοι σας...

      Διαγραφή
  2. Αφού γίνετε ανάρτηση του θέματος, καλό θεωρώ ότι είναι να περιέχονται όλες οι βασικές πληροφορίες. Μάθαμε ποιοι διοργανώνουν το σεμινάριο, πότε θα γίνει, ποια η διάρκειά του, ποιο το θέμα του και δεν μάθαμε αν θα κοστίσει και πόσο. Θα πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος και όποιος είναι ενδιαφερόμενος, να τηλεφωνήσει και να κλείσει για τη συμμετοχή του. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω παιδια που ειχα συμμετάσχει παλαιότερα σε ενα παρομοιο σεμινάριο δεν πληρωσαμε απολυτως τιποτα! αλλα αν εχει αλλαξει κατι αυτη τη στιγμη και να υπαρχει καποιο κοστος πιστευω οτι θα ειναι αρκετα μικρο! παρολα αυτα, αυτα που θα μαθετε η αξια τους ειναι ανεκτίμητη!!!

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.