Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί...

...όλους όσους συμμετείχαν στη δράση "Let's do it!"
Η δράση ξεκίνησε αισιόδοξα την Παρασκευή 12 Απριλίου με τα παιδιά και τους δασκάλους τους, οι οποίοι δυναμικά έδωσαν σε όλους μας το καλό παράδειγμα, και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, με τη συμμετοχή παιδιών, εθελοντών και φορέων.
Ο στόχος, καθαρίζοντας τους οικισμούς και τις παραλίες, ήταν αφενός να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά και οι πολίτες, να αποκτήσουν περιβαντολλογική συνείδηση και αφετέρου να αντιληφθούν την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν τα παιδιά και οι πολίτες με μεγάλη επιτυχία.
Ενημερωτικά καθαρίστηκαν οι παρακάτω χώροι από τους φορείς που αναφέρονται:
ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ:
  • Καθαρίστηκε από τα παιδιά και τους δασκάλους του Πεπαρήθειου Δημοτικού σχολείου και των δύο νηπιαγωγείων Σκοπέλου.
ΓΛΩΣΣΑ:
  • Η παραλία στο Λουτράκι από την καφετέρια «Πέτρινο» έως την παιδική χαρά και από τον Άγιο Νικόλαο εώς και την διχάλα, καθαρίστηκε από...
    τους: Νηπιαγωγείο Γλώσσας (παιδιά και γονείς),τα παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Γλώσσας, το Σώμα Σαμαρειτών, και από πολίτες εθελοντές.
  • Το καλντερίμι του σχολείου από πολίτες εθελοντές. αιρετούς συμβούλους και με την συμμετοχή του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Γλώσσας.
ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ:
  • Καθαρίστηκε η παραλία από τα παιδιά του δημοτικού Νέου Κλήματος και από τους μαθητές του ΕΠΑΛ με τους ορισμένους από τους καθηγητές τους.
ΜΗΛΙΑ:
  • Η παραλία καθαρίστηκε από το 1ο σύστημα προσκόπων Σκοπέλου
Λιμνονάρι, Πάνορμος, Αγνώντας, Στάφυλος, Αγ.κωνσταντίνος, Πλάκες και Γλυστέρι καθαρίστηκαν από εθελοντές πολίτες με τη συμμετοχή των φορέων: Γραφείο Εθελοντισμού, Σώμα Σαμαρειτών, Σύλλογος Ενεργών Πολιτών, Α.Ο Σκοπέλου, Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και «Φάρος».
Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου και την εταιρία «Παν Σκοτίδας και Σια Ε.Ε». για την δωρεάν παροχή του απαιτούμενου υλικού και τους υπαλλήλους του Δήμου που συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές των λεωφορείων  οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόταση από τον δήμο να μεταφέρουν δωρεάν τους εθελοντές στις παραλίες και τον κ. Άγγελο Γαλατσάνο που πρόθυμα μετέφερε όσους εθελοντές χρειάστηκε από και πρός τις παραλίες.
Η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελέτου Λαζάρου Παναγιώτα

4 σχόλια:

  1. δηλαδη πρεπει να καθαριστουν και οι:

    παραλιες Βελανιο
    Χοβολο
    Αρμοπετρα
    Περιβολιού
    Αγγελετου
    Πεθαμενης
    Χονδρογιωργη
    αμπελικη καθαριστηκε?

    ποια αλλη να το εχουμε υποψη μας οσοι κανουμε εξορμησεις στην εξοχη να τις καθαρισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο θα ηταν να μαθουμε να μην βρωμιζουμε και να σεβομαστε την φυση. Αυτη η καθαριοτητα επρεπε να ειναι αρχη για ολους μας στην καθημερινη μας ζωη και οχι πυροτεχνηματα μιας ημερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός ο φίλος γιαννης15 Απριλίου 2013 - 8:03 μ.μ. χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αλλά γιατί πρέπει να περιμένουν μόνο μια μέρα και τα φλας πάλι βρε παιδιά;;;; Αυτό είναι κρίμα. Ας ελπίσουμε φέτος το μήνυμα να είναι διαρκείας.

      Διαγραφή
  3. δεν περιμενει κανενας τα flash ολοι καθαριζουμε οποτε μπορουμε, απλα οταν υπαρχει συμμετοχη γινεται καλυτερη δουλεια νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.