Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Μεσαιωνικού Οικισμού Σκιάθου

Ξεκίνησαν οι εργασίες του υποέργου «Ανάδειξη και Αποκατάσταση Αρχαιολογικών Μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και της Σκιάθου», στη μεσαιωνική Πόλη της Σκιάθου, το Κάστρο, από την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει», την 7η Εφορία Βυζαντινών Μνημείων και εθελοντές κατοίκους του νησιού.
Ένα έργο, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Σκιάθου, το οποίο θα αναδείξει το Μεσαιωνικό Οικισμό του νησιού και ο Δήμος Σκιάθου θα το στηρίξει με τις ανάλογες ενέργειες.
Ευχαριστίες
Ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης ευχαριστεί την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει», η οποία ενέταξε στο...
πρόγραμμα «Ανάδειξη και Αποκατάσταση Αρχαιολογικών Μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και της Σκιάθου», το συγκεκριμένο υποέργο για το Κάστρο της Σκιάθου. Επίσης ευχαριστεί την 7η Εφορία Βυζαντινών Μνημείων και όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού.
Σήμερα πρώτη μέρα, αφού έγινε η ενημέρωση παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου, του Αντιδημάρχου Δ. Διολέττα, του Δημοτικού Συμβούλου και εντεταλμένου από τον Δήμαρχο ως υπεύθυνου για την επίβλεψη του έργου Χρ. Μασσούρου, της Τ. Φιλαρέτου, του Ιωάννη Αγιομαμίτη, του Π. Καλογιάννη, της αρχαιολόγου Σούλας Τσιμπλής και των υπόλοιπων μελών, ξεκίνησαν οι εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.