Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Εκλογές στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας

Σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 5.30 μ.μ., στο Γυμνάσιο Γλώσσας θα διεξαχθούν οι ετήσιες εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας.
Ενός Συλλόγου με μακρόχρονη δραστηριότητα (1982) και προσφορά στην πολιτιστική προκοπή της Γλώσσας και γενικότερα του νησιού, στη διατήρηση των πολιτιστικών αξιών, στην προστασία του πολιτισμού και του περιβάλλοντος και στην πολιτιστική αποκέντρωση.
Με την παραδοχή ότι ο πολιτισμός είναι ένα σύνολο εκφράσεων, επιλογών, τρόπου ζωής και με την παρατήρηση ότι το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων αυτού του Συλλόγου, η επιλογή των κατάλληλων προσώπων στη σημερινή ψηφοφορία, για ένα πραγματικά “πολιτιστικό” σύλλογο,  είναι σημαντική.

8 σχόλια:

  1. Για να δούμε και εμείς που είμαστε μακρυα τι θα γίνει σήμερα. Ελπίζω πάντως να μην είναι πάλι στημένο το παιχνίδι γιατί το συμβούλειο που πέρασα πραγματικά ήταν πολύ κατώτερο των προηγούμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΙΟ Η ΝΕΟ ΕΧΕΙ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ" ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ.
      ΣΥΜΒΟΥΛΗ :ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Φιλε οι σημερινες εκλογες ειναι οτι ποιο καθαροτερο υπαρχει.Κανενας μεχρι στιγμης δεν ξερει ποιοι θα βαλουν.Το θεμα ειναι να βγουν 5 ατομα ωστε να δουλεψουν για ολοκληρο τον χρονο,και οχι μονο για το καλοκαιρι.Το εχει αναγκη η Γλωσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράκληση σε σας που είστε μακριά,να θυμάστε το σύλλογο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, φροντίζοντας να στέλνετε τουλάχιστον τη συνδρομή σας,από το να είστε απλοί παρατηρητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατώτερο? Δεν θα το έλεγα!!! Νεότερο μπορεί!!
    Παιδιά συνεχίστε!! Εσείς ζείτε στην Γλώσσα χειμώνα καλοκαίρι!
    Ο Κληματιανός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχισαν πάλι τα μικρο-προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ?
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΑΝ Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς τους πικρόχολους: Καλά ρε δεν ντρεπεστε καθολου???? παλι πικροχολια βγαζετε? ελεος πια! αντι να κρινετε και να κατακρινετε καντε κατι και εσεις για τον τοπο σας με οποιοδηποτε τροπο!

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.