Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νέο κατάστημα στη Σκόπελο

Η εταιρεία μας Best Shop σε συνεργασία με την ΒΙΒΕΧΡΩΜ, την μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, την οποία και θα έχουμε στο νέο μας κατάστημα, διοργανώνει σεμινάριο, την Δευτέρα 15/04/2013 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο RIGAS στη Σκόπελο, σχετικά με τα χρώματα και τον τρόπο βαφής.
Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες – ερασιτέχνες, που ασχολούνται με τα χρώματα, να έρθουν για να απολαύσουν τον απογευματινό τους καφέ και να ενημερωθούν για το πώς θα πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα με λιγότερο κόστος υλικών και εργασίας.
Εξ άλλου σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Τρίτη 16/04/2013 ανοίγει το νέο μας κατάστημα στη Σκόπελο, το οποίο θα έχει ως αντικείμενο την πώληση χρωμάτων της μεγαλύτερης εταιρείας χρωμάτων στην Ελλάδα ΒΙΒΕΧΡΩΜ και άλλων εταιρειών
Στο νέο μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε εργαλεία, κόλλες, πλακίδια, διάφορα αναλώσιμα σπιτιών ξενοδοχείων κ.α. σε ασυναγώνιστες τιμές.
Βασίλης Σπύρου

2 σχόλια:

  1. Σίγουρα έλειπε ένα τέτοιο κατάστημα από το νησί, ειδικά τώρα που η οικοδομή είναι στα πάνω της. Μπράβο και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι ανοίγει είναι καλό για το νησί, ότι κλείνει είναι κακό, καλορίζικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.